Jockibois nya kärlekslåt gör succé: "Det känns overkligt"

Youtube-stjärnan Joakim "Jockiboi" Lundell har släppt en ny singel – nu hyllas han av hela Sverige.

I natt släpptes Joakim “Jockiboi” Lundells, 31, nya låt “All I need” och redan nu har sången helt tagit över sociala medier. På bara en timme tog sig låten dessutom rakt in på Spotify:s topp 100-lista – vilket är rekord.

– Det är svårt att fatta att det är på riktigt. Det känns helt overkligt. Mitt skivbolag Ninetone Group ringde och sa att det här är första låten som någonsin tagit sig in på topplistan på bara en timme. I morgon tror jag att den kommer att ligga förstaplatsen, säger Joakim Lundell till Hänt.

Redan nu har också bokningsförfrågningar haglat över Joakim Lundell, från arrangörer som vill att han ska komma och spela sin nya låt live på olika tillställningar.

– Jag har fått sjuka bokningsförfråningar redan. Folk vill betala 200 000 för att jag ska komma och köra låten på olika ställen, säger han.

LÄS MER: Jonna Lundell i tårar: “Jag vill inte att vi skiljer oss”

Låten är skriven och producerad av Youtube-stjärnan själv, tillsammans med sångerskorna Ava och Agnes Arrhult, Joakim Daif samt Pontus Frisk och är en kärlekslåt om hans fru Jonna Lundell, 22. Paret har haft en tuff period och Jonna Lundell har flera gånger i videos berättat om när hon mått dåligt och betett sig illa mot sin make.

– Texten handlar om Jonna, rakt av. Den handlar om att jag inte kan nå Jonna när hon går in i sina anfall, det är som att vara under vatten när man skriker för det är som att hon inte hör. Det enda jag kan göra i de lägena är att finnas där för henne. Det är det låten handlar om, säger Joakim Lundell.

Vad tycker Jonna om låten?

– Jonna är jättestolt över låten och hon är också med i musikvideon som kommer sen. Den är jag nästan ännu mer stolt över. Jag är nog en av få artister som verkligen gör allting själv, jag har regisserat videon, skrivit manus och gjort allting.

jockiboi-jonna

Förutom succén på topplistorna så har låten också delats tusentals gånger i sociala medier och på Twitter hyllas nu Joakim Lundell för första gången någonsin.

– Det är så kul att se alla reaktioner. Jag har nog aldrig läst någonting positivt om mig själv på Twitter förut och när jag gick in i morse och kollade så stod det saker som “Hur kan Jockibois låt vara så jävla bra?” och “Jockiboi har släppt en låt och den är fan riktigt bra, vad är det som händer?”, säger Joakim, skrattar och fortsätter:

– Det är det absolut roligaste att läsa, när jag har imponerat på de som jag aldrig lyckats imponera på förut.

LÄS MER: Läkarens besked till Jockiboi och Jonna om att skaffa barn

Det är ju alla hjärtans dag i dag också. Hur ska du och Jonna fira både det och låtsuccén?

– Jag kan nog inte toppa förra året när jag dekorerade hela lägenheten som ett prank. Men i år får kanske den här låten räcka som present, den är ju från mig till Jonna, säger han.

Här kan du lyssna på Joakim Lundells nya låt:

Eller på Spotify:

Foto: IBL

SENASTE NYTT!