Joaquin Phoenix drastiska viktras – oigenkännlig i nya rollen

Joaquin Phoenix oigenkännlig som Jokern i nya trailern.
Nu är det Joaquin Phoenix tur att klä sig i rollen som Batmans ärkefiende Jokern. Trailern för DC Comics nya film, Joker, har en helt annan ton än tidigare superhjälte-filmer – och en snudd på oigenkännlig Joaquin Phoenix.
Annons

Efter DC Comics magplask i försöket att återuppfinna Jokern i och med Suicide squad 2016 kommer nu något helt nytt. Kan höstens film Joker vara DC:s räddning att få ordning på Jokerns mystiska bakgrund?

Annons

Efter Jack Nicholsons, 81, klassiska Joker i Tim Burtons Batman från 1989 var många skeptiska till att Heath Ledger, 19 år senare, skulle ta sig an rollen som Batmans ärkefiende. Men Heath Ledger gjorde en fenomenal – och helt egen – JokerThe dark knight från 2008.

När Jared Leto, 47, sedan slog knut på sig själv för rollen som Jokern i Suicide squad blev både han och filmen sågad jäms med fotknölarna. Den hånskrattande pajasen fick grillz och backslick och Jokerns scener klipptes till stor del bort.

När rykten började surra om att Joaquin Phoenix, 44, skulle spela Jokern i DC:s kommande film med samma namn var det många som inte vågade hoppas för mycket.

Annons

Men i och med den nya trailern har förväntningarna nått en oroväckande hög nivå. Ska Jokern, med planerad premiär i oktober i år, nå upp till fansens förväntningar?

Joaquin Phoenix overkligt olik sig själv

Den nya trailern för Jokern, som kom upp på Youtube i veckan, visar något helt annat än de actionfyllda superhjälte-blockbusters som både DC Comics och Marvel pumpar ut med jämna mellanrum.

Till tonerna av Charlie Chaplins låt Smile får publiken följa Joaquin Pheonix sorgliga gestalt, den misslyckade Arthur Fleck, som i film noir-spetsade sekvenser försöker få världen att skratta bara för att sjunka allt djupare ner i galenskap.

– Min mamma sa alltid åt mig att le och ta på en glad min. Hon sa att jag hade ett syfte. Att skapa skratt och glädje i världen, säger Arthur Fleck i trailern.

För rollen som Jokern har Joaquin Phoenix drastiskt ändrat utseende. I filmen You were never really here från 2017 och på röda mattan förra året var han sig ännu lik, muskulös och stadig. Nu har Joaquin rasat i vikt och de nya bilderna visar en chockerande avmagrad kropp.

Se bilderna på Joaquin Phoenix förändring här:

FOTO: TT, Youtube

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…