LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim och Jonna Lundell köper julklappar för 10 000 kronor – nu hyllas de

15 dec, 2023 
JOAKIM LUNDELL, JONNA LUNDELL
Det är ingen hemlighet att Joakim och Jonna Lundell har en god ekonomi.
Nu har de köpt julklappar för över 10 000 kronor och följarna är helt lyriska.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”Brand logo
Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”

Joakim Lundell, 38, och Jonna Lundell, 29, har barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 3, tillsammans.

Det är ingen hemlighet att familjen Lundell har en väldigt god ekonomi och det vet deras följare om. Vid vissa tillfällen har de till och med gått över gränsen. Tidigare i höstas berättade Joakim om folk som hörde av sig och ville ha allt ifrån nya märkeskläder och skönhetsoperationer till pengar för att betala hyresskulder.

”Kommer aldrig ge pengar till operationer eller märkeskläder för att någon tigger till det”, förklarade Joakim då i ett meddelande till Hänt.

Joakim Lundells allvarliga samtal med barnen: ”Man måste hjälpa”

Nu visar det sig dock att Joakim och Jonna inte har något emot att skänka pengar i form av julklappar till dem som verkligen behöver. I deras senaste video på Youtube är det nämligen dags att ge sig iväg till leksaksaffären.

Annons

– Under julen så finns det människor som inte har något hus, som måste sova ute. Så man måste hjälpa andra människor. Alla har det inte så bra som vi, som har värme och mat och saker. Det finns människor som sover ute i snön och dem måste man ju hjälpa ellerhur?, säger Joakim till barnen som lyssnar noga.

Joakim och Jonna tar då med sig barnen till en leksaksaffär för att få hjälp med vilka leksaker som andra barn kan tänkas önska sig.

Det blev en rejäl säck och priset landade på minst 10 604 kr.

Joakim och Jonna hyllas för insatsen

Nu hyllas Joakim och Jonna för den fina idén att köpa julklappar för att skänka bort.

”Wow asså, säg vad ni vill om Jocke och Jonna. Men ingen kan ta ifrån dom att dom är fantastiska föräldrar och väldigt pedagogiska. Den här videon värmde i hjärtat!”, skriver en person.

”Ni är helt underbara som ni lär era barn att det finns fattiga familjer också. Älskar dessa videos. Hjärtat smälter för Lunabelle och Lionel när dom verkligen shoppar till andra barn.”, skriver en annan.

”Ni är så fina som gör detta varje år ni är väll inne på 7 året om jag inte har fel och så mycket mer gott ni gör som folk inte vet all kärlek till er och hela eran familj och Rasmus och alla som jobbar för dig kram från GBG”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons