LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joakim Lundell utsatt för tiggeri – nu ger han svar på tal: ”Kommer aldrig”

24 sep, 2023 
JOAKIM LUNDELL
Det är ingen hemlighet att Joakim Lundell har det bra ställt. Detta är något som hans följare gärna vill dra nytta av och har därför bett honom om pengar.
Nu ryter Joakim ifrån mot tiggandet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundells sanslösa halvår – nu berättar han: ”Helt bisarrt"Brand logo
Joakim Lundells sanslösa halvår – nu berättar han: ”Helt bisarrt"

Sedan flera år tillbaka går Joakim Lundells, 37, karriär som på räls. Men framgångarna är inget som har kommit gratis, snarare tvärtom. Som liten fick han kämpa hårt i en uppväxt som kantades av fosterhem och missbruk.

Idag är han en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer och förra året tog han klivet in i filmvärlden när han gjorde skräckfilmen Feed. Tidigare i år släpptes hans nästa skräckfilm Canceled och båda filmerna har gjort total succé bland svenska folket.

Nyligen hintade Joakim Lundell om att ytterligare en långfilm är på gång, men att den ska handla om hans förflutna. Enligt Filmtopp ska han nu, en gång för alla, göra upp med de svåra åren som formade honom som liten.

Tillsammans med hustrun Jonna Lundell, 29, och barnen Lunabelle, 4, och Lionel, 2, har Joakim byggt ett imperium. Vi har fått följa dem i tv-serier som Lundellhuset och Spökjakt samt Familjen Lundell på Youtube.

Annons

Följarnas meddelanden till Joakim Lundell

Att Joakim har en god ekonomisk sits är ingen hemlighet och detta är nu något som många av hans följare ser som ett skäl till att kunna få lite mer pengar i fickan. På Instagram visar Joakim upp några konversationer mellan honom och följarna.

”Hej Jocke du får gärna swisha mig om du kan hjälpa mig med någon tusing, har hyresskulder. Och allt är tufft med att ekonomin räcker till”, skriver en följare i ett meddelande till Joakim.

”Tjena Jocke, det hade varit riktigt snällt om du kunde hjälpa mig med en swish för ett par nya dojor för jag har alltid velat ha ett par snygga dojor som jag kan gå runt i som du alltid gör, louboutin, valentino eller lanvins är märken på skor jag gärna vill ha. Jag har hört att du hjälper många som har det svårt ekonomiskt och hjälper dem med swish av olika skäl, därför tänkte jag bara fråga om du skulle kunna tänka dig hjälpa mig med en swish”, skriver en annan.

Annons

”Jag vill ha nya bröst också Jocke, du kan få två spegelbilder med lackbyxor”, skriver en tredje.

”Jag ser ju hur godhjärtad du är mot så många av dina följare, du swishar för diverse behandlingar och materiella ting. Därför ber jag nu om en swish för att kunna köpa lite mat till fåglarna i min trädgård! Snälla snälla kan du swisha mig några tusenlappar så fåglarna får mat??”, skriver en femte.

Joakim Lundells svar efter tiggeriet

När Hänt når Joakim kan han berätta hur han egentligen ser på att människor vill att han ska skänka pengar till dem.

”Äsch, tar inte så allvarligt på det, kommer aldrig ge pengar till operationer eller märkeskläder för att någon tigger till det. Så istället för att irritera mig så försöker jag göra något roligt av det och posta så att dom som förstår att man inte ska sitta och tigga via Instagram får skratta lite. Livet är för kort för att irritera sig över sådana här saker”, skriver Joakim i ett meddelande till Hänt.

FOTO:

Annons