LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joakim Lundells okända relation till Fröken Snusk: ”Alltid gillat”

17 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Joakim Lundell är aktuell med sin andra långfilm Canceled.
Nu avslöjar han att en viss rosa rånarluva kommer att dyka upp på bioduken, och berättar om den okända relationen till Fröken Snusk.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför väljer Fröken snusk att vara anonymBrand logo
Därför väljer Fröken snusk att vara anonym

Över ett decennium har gått sedan Joakim Lundell, 37, och Jonna Lundell, 29, slog igenom med den gemensamma Youtubekanalen Jocke & Jonna. Sedan dess har mycket hänt – de har fått två barn tillsammans, Lunabelle, 4, och Lionel, 2, och har varit aktuella tv-program som Lundellhuset och Spökjakt.

De senaste åren har Joakim Lundell tagit klivet in i filmvärlden och debuterade förra året som långfilmsskapare med skräckfilmen Feed. Nu är han aktuell med sin andra skräckfilm Canceled, som har premiär den 25 augusti.

Joakim Lundells kommande skräckfilm – inspirerad av riktiga influencers

Filmen Canceled följer Alex, spelad av Vincent Grahl, som jobbar på ett framgångsrikt företag som filmar spökjakter och sänder dem online. När det avslöjas att företaget har fabricerat en del av spökjakterna blir de canceled, och gruppen tappar alla sina sponsorer.

Annons

Joakim har tidigare avslöjat för Hänt att filmen delvis är inspirerad av mediestormen som utbröt efter att influencern Margaux Dietz filmade en avsvimmad man och blev kraftigt kritiserad.

– Jag tycker att det Margaux fick utstå var lite värre i proportion mot vad hon gjorde. Hon är en symbol för att filma på det här sättet, att jaga efter content och glömma bort att det är riktiga människor. Men det händer varje dag. Det är ingen som ifrågasätter det om det är en icke-offentlig person som filmat det, har Joakim tidigare sagt till Hänt.

De kommer att spela i Joakim Lundells nya film – avslöjar relationen till Fröken Snusk

Filmen, som rör sig i en värld fylld av ”content” och influencers, har faktiskt några riktiga influencers med i produktionen. Joakim avslöjar för Hänt att man under en scen kommer att få se Fröken Snusk, Johanna Öholm och Marcus Dübois på bioduken.

Den unga artisten Fröken Snusk slog igenom över en natt med dunderhiten Rid mig som en dalahäst. Sedan hon började göra musik har hon valt att hålla sin identitet hemlig, och visar sig aldrig utan sin ikoniska rosa rånarluva. Idag är hon en av EPA-dunkens främsta representanter. Joakim avslöjar att samtliga av de tre medieprofilerna som medverkar i filmen är nära i hans bekantskapskrets. Han berättar om hur han känner inför Fröken Snusk:

– Henne har jag alltid gillat, hon är väldigt down to earth och ödmjuk. Jag har en väldig respekt för henne. Det finns ingen hybris, som det kan bli när man blir nykänd. Men hon har verkligen gått från noll till Sveriges mest spelade artist. Det kan göra att många påverkas, men hon är fortfarande precis likadan, säger Joakim till Hänt och fortsätter:

– Jag har respekt för sådana människor.

Foto: Christine Olsson/TT och Ali Lorestani/Aftonbladet/TT

Annons