LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim och Jonna Lundell tar farväl – nya beskedet om Lundellhuset

26 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Joakim och Jonna Lundell är inne i slutspurten av det påkostade Lundellhuset.
Nu bekräftar paret att programmet läggs ned för nu.
– Just nu så finns det inga planer för fler säsonger, säger Joakim i podcasten Jocke & Jonna – Sanningen måste fram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

LundellhusetBrand logo
Lundellhuset

Joakim Lundell, 37, och frun Jonna Lundell, 29, fick sitt genombrott med den gemensamma Youtubekanalen Jocke & Jonna för över tio år sedan. Tillsammans har de barnen Lunabelle, 4, och Lionel, 2.

De senaste åren har de tagit steget in i tv-världen och har haft stora framgångar på Discovery+ med flera program, bland annat med deras egna tv-serie Lundellhuset. I programmet har tittarna under fem säsonger fått följa med familjen under renoveringen av det exklusiva huset i Norrköping.

Joakim Lundell avslöjar varför han inte vill spela in fler tv-program

Det har varit fullt upp i Lundellfamiljen den senaste tiden. Joakim och Jonna har slitit med att få klart huset, samtidigt som Joakim har varit upptagen med sin andra långfilm, rysaren Canceled.

I en tidigare intervju med Hänt berättade Joakim om framtidsplanerna och det hårda arbetet med filmen och programmen. Då avslöjade han även att Lundellhuset snart skulle bli klart, och att de bara hade ett enda avsnitt att spela in:

– Det har varit lite total kalabalik liksom, man har flugit runt som en vante och försökt hinna. Det har nästan blivit att jag har fått lite panik och velat skrika rakt ut att det blir för mycket, sa Joakim då till Hänt.

Joakim har tidigare talat om att han inte kommer att spela in några fler tv-program på grund av utbrändhet och psykisk ohälsa.

– Det har varit några månader där jag har mått dåligt – inte på grund av sociala medier utan av utbrändhet, berättade han då.

Annons

Joakim och Jonna Lundell bekräftar beslutet – så blir det med Lundellhuset

Nu har det gått lite tid sedan Hänt talade med Joakim om framtidsplanerna, och det har varit full rulle även den senaste tiden. I podcasten Jocke & Jonna – Sanningen måste fram avslöjar paret nu hur det blir med Lundellhuset efter denna säsong. Joakim berättar att huset nästan är klart, men att det forfarande är en del småfix som finns kvar.

– Vi har slitit som idioter, det är ganska mycket småpill kvar. Jag vet inte hur mycket bensinpengar jag har bränt för att hämta paket med smågrejer, säger han och fortsätter:

– Vi är mitt inne i slutresultatet, i det allra sista avsnittet av Lundellhuset. Iallafall just nu så finns det inga planer för fler säsonger, säger Joakim.

Just nu är de på lite välförtjänt semester.

– Jag tycker att det här behövs, för så stressigt som vi har det nu. Där ett slutresultat, det är bio, det är stora saker som händer nu, säger Jonna och fortsätter:

– Man kan andas och återhämta sig lite.

Foto: Fredrik Sandberg/TT och Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT

Annons