joakim lundell

Joakim Lundells mardrömsdygn med dottern Lunabelle: ”Levande död”

JOAKIM LUNDELL, LUNABELLE LUNDELL

Joakim Lundell har inte haft det lätt de senaste dygnen. Minimal sömn och bakslag efter bakslag har präglat honom.
Nu berättar han om mardrömsdygnet med Lunabelle.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”
0:34

Efter reklamen: Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”

(0:34)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, har många strängar på sin lyra. Om han inte filmar material till den egna Youtube-kanalen som han har ihop med hustrun Jonna Lundell, 28, har han fullt upp med tv-program som Familjen Lundell, Lundellhuset och Spökjakt. Det är även Joakim som ligger bakom Guldbagge-vinnande skräckfilmen Feed.

Tillsammans med Jonna har han barnen Lunabelle, 3, och Lionel, 2, och följarna fullkomligt älskar att få följa familjen på deras sociala medier.

Den senaste tiden har det varit mycket kring Joakim. Nyligen berättade han i sin podd att han drabbats av nackspärr och hade så ont att han egentligen bara ville gråta. Han har också haft fullt upp på jobbfronten och ibland blir det för mycket.

Joakim Lundell om hemska dygnet med Lunabelle

Sedan flera år tillbaka är Joakim van vid att jobba mycket, men de senaste dygnen har varit tuffa för honom.

”Minns ni mina hemska dagar med flyg och stress? Ja kommande dagar fortsatte ungefär samma. Jag kom som sagt hem 04:00 efter livets vidrigaste resa med Lunabelle som gick fel på alla sätt som går. Sedan sov jag ungefär en timme och gick upp för att jobba med den andra serien till “Lundellhuset”. Sedan nån dag senare var det dags att åka på nästa Spökjakt och redan där var sömnbristen total. Åkte till Arlanda 13:00, och får där veta att flyget inte kommer gå som tänkt vilket gör att vi kommer missa våran mellanlandning och ej komma fram.”, skriver han på Instastory och fortsätter:

”Så blir kvar på Arlanda i ungefär 24 timmar i väntan på nästa flyg för mig och Jonna vilket suger totalt. 19:50 dagen efter så kommer vi äntligen på ett flyg, men det gör också att vi missat 24 timmar och måste därför åka direkt från flygplatsen till utredningen. Vilket betyder att man behöver dygna IGEN. Sedan får man sova 2-3 timmar innan man ska göra resan hem igen, och nu sitter jag hemma och ser ut som en levande död människa med årets påsar under ögonen och vet knappt vilken dag det är på veckan. Så nu ska jag återigen tycka riktigt synd om mig själv.”

Men mardrömmen slutar inte där. Nu väntar ytterligare påfrestande dygn för Joakim Lundell.

”Och imorgon ska jag upp 06:00 för att jobba med Lundellhuset serien igen fram till nästa Spökjakts-resa och så går det om och om igen och om igen. Denna periods schema är nog det värsta jag haft i hela mitt liv utan tvekan och med bred marginal. Och om 2 veckor så börjar inspelningarna av min nya skräckfilm “Canceled” också på det.”, skriver han.

Joakim Lundells egna ord om händelsen med Lunabelle

När Hänt når Joakim berättar han mer om anledningen till varför allt blev kaos.

– Allt gick nog fel, snökaos på Arlanda, säger han till Hänt.

Joakim Lundell är en riktig familjefar och hans högsta prio är alltid barnen Lunabelle och Lionel.

”Finns inget bättre i livet än att få vara pappa till mina barn! Det är fantastiskt, roligt och verkligen utvecklande varje dag. Det är så roligt att se mina fina barn växa upp och vara så sjukt empatiska, roliga och känslosamma nyfikna individer!”, har Joakim tidigare förklarat och meddelade att han kommer ta en paus från sociala medier för att fokusera mer på barnen.

FOTO: YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN