Joakim Lundells kaxiga svar – efter kritiken mot nya lyxköpet

Joakim och Jonna Lundell
Joakim Lundell har återigen köpt en ny bil.
Efter att ha fått kritik från följarna väljer Youtube-profilen nu att ge svar på tal.
Annons

Jonna Lundell, 25, och Joakim Lundell, 33, har slagit igenom stort med sin gemensamma Youtube-kanal. Makarna har även en realityserie på Dplay där fansen får en inblick i deras vardag tillsammans med dottern Lunabelle. I Familjen Lundell fick vi tidigare i år se när paret började tjafsa efter att Joakim köpt en Lamborghini värd 2,3 miljoner kronor.

Joakim Lundell hade då inget körkort, men tänkte att lyxbilen skulle motivera honom till att skaffa ett. Jonna Lundell reagerade starkt på hur mycket tid och pengar maken lagt ner på att fixa bilen.

Annons

– Tänk om du kunde lägga lika mycket fokus på ditt körkort så att du faktiskt kan köra den där, sa en märkbart irriterad Jonna Lundell och fortsatte:

– Du lägger så mycket pengar på en bil som skulle ge dig motivation till körkortet, du lägger så mycket tid på att göra om bilen, ännu mer pengar på att göra om bilen än vad bilen redan kostade.

Youtube-profilen Jocke Lundell har köpt en ny Mercedes-Benz

Annons

Att Joakim Lundell gillar bilar är något hans följarna inte kan ha missat. Förra veckan avslöjade Jocke sitt senaste lyxköp i ett inlägg på Instagram.

”Ny bil för vintern!”, skriver Jocke intill en bild på en svart Mercedes-Benz.

I kommentarsfältet är det tydligt att många av Joakim Lundells följare avundas honom.

”Så jävla fet!”, skriver en person i en kommentar.

”Wow va snygg bil”, skriver en annan.

Flera användare väljer dock att lyfta miljöaspekten och undrar hur Joakim Lundell tänker när det kommer till klimatet.

Annons

”Du lever i lyx , överflöd . Skaffar nya saker hela tiden. Känner du något ansvar för miljön? Känner du solidaritet med människor som inte har?!”, undrar en följare varpå Jocke kaxigt svarar:

”Nepp”.

Joakim Lundells kommentar väcker en hel del starka reaktioner i kommentarsfältet. En person anser att det är konstigt att Youtube-profilen, som nyligen blev pappa, inte tänker mer på klimatet.

”Sjukaste svaret jag sett ifrån en nybliven förälder”, skriver en följare.

Annons

FOTO: Dplay, Fredrik Sandberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…