LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joakim Lundells oro för barnen – syskonen svårt sjuka: ”Mardrömsnatt”

11 feb, 2024 
Linn Seipel
jocke jonna oroliga barnens sjukdom
Föräldrarna och mediaprofilerna Jocke och Jonna Lundell är oroliga för sina barn, Lunabelle och Lionel, som under lång tid kämpat för hälsan.
– ”Vi har haft en mardrömsnatt”, skriver Joakim på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Joakim Lundell, 38, och frun Jonna Lundell, 29, är människorna bakom den populära Youtube-kanalen Jocke & Jonna. Nu har paret döpt om kanalen till Familjen Lundell, efter som de sedan ett par år tillbaka också har barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 3.

Men småbarnsåren är tuffa för många föräldrar, och kanske kan det vara så att familjen Lundell varit lite extra otursdrabbade på sistone. Barnen, eller framförallt äldsta dottern Lunabelle, har nämligen varit sjuka till och från väldigt länge.

Jonna Lundell om tuffa tiden med barnen: ”Hela tiden kommit något nytt”

I oktober tvingades Lunabelle till operationsbordet för att ta bort halsmandlarna och sätta rör i öronen. I december åkte samma lilltjej in på sjukhuset igen då hon drabbats av blindtarmsinflammation. I början på januari berättade Jonna i podcasten Jocke & Jonna – Sanningen måste fram, att det var väldigt länge sedan barnen gick på förskola.

Annons

– Så här, våra barn har varit sjuka. De har inte varit på förskola på typ 1,5 månad. För att det hela tiden har varit någonting. Det har varit magsjuka, sen när det har försvunnit då har det varit en förkylning och när det har försvunnit så har det varit något annat. Det har hela tiden kommit något nytt, sade hon då och fortsatte berätta:

– Så har vi varit så här, de ska vara hundra procent friska innan de kommer tillbaka, annars blir det bara att de råkar smitta någon annan.

Dessutom har Lunabelle uppgett att hon haft ont i magen i flera månaders tid.

– Det har varit mer på kvällstid. Och jag har ju själv problem med magen så jag känner för henne, men det har inte varit så akut att hon ligger och skriker. Så det har inte känts akut, men vi har ändå tagit upp det med vårdcentralen och BVC, berättar hon i podcasten.

Annons

Joakim Lundell berättar om mardrömsnatten – Lionel och Lunabelle allvarligt sjuka igen

Och ännu har situationen inte lättat. Nu är de stackars barnen allvarligt sjuka igen. Denna gång är det pappa Joakim Lundell som på sin Instagram story berättar om sin oro.

”Vi har haft en mardrömsnatt verkligen. Lionel hade som högst 41,1 graders feber så vi har varit vakna till och från exakt hela natten och haft kontakt med sjukvården. Och även Lunabelle har haft otroligt hög feber där det gått upp emot 40,3 grader. Håll tummarna att barnen äntligen får bli friska nu efter snart sex dygn av sjukdom!”, skriver han till bilden på en krasslig liten Lionel från sjukhussängen.

Vi hoppas verkligen det vänder snart!

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons