LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför kan inte Lunabelle gå på förskolan – inte varit där på månader

04 jan, 2024 
Därför kan inte Lunabelle gå på förskolan – inte varit där på månader
Det har varit en tuff höst för familjen Lundell.
Inte nog med att dottern Lunabelle fick en inflamation i blindtarmen bara dagar innan jul.
Nu berättar Jonna Lundell att ingen av barnen har kunnat gå till förskolan på 1,5 månad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”Brand logo
Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”

Paret Joakim Lundell, 38, och frun Jonna Lundell, 29, blev två kända ansikten för många genom sin Youtube-kanal Jocke & Jonna som de startade för ungefär tio år sedan. Sedan dess har de gjort en rad olika tv-program som bland annat vunnit priser på Kristallen.

Joakim Lundell och Jonna Lundell träffades redan 2011 och fem år senare gifte de sig. Tillsammans har de barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 3.

Därför kan inte Lunabelle och Lionel gå till förskolan

Men alla som är småbarnsföräldrar vet att livet med barn inte alltid är guld och gröna skogar. Och det kan nog Joakim Lundell och Jonna Lundell skriva under på.

I senaste avsnittet av podcasten Jocke & Jonna – Sanningen måste fram, som paret driver tillsammans med Jonas Bergström, berättar Jonna Lundell att hösten har varit en utmaning för familjen.

Annons

– Så här, våra barn har varit sjuka. De har inte varit på förskola på typ 1,5 månad. För att det hela tiden har varit någonting. Det har varit magsjuka, sen när det har försvunnit då har det varit en förkylning och när det har försvunnit så har det varit något annat. Det har hela tiden kommit något nytt, säger hon och fortsätter:

– Så har vi varit så här, de ska vara hundra procent friska innan de kommer tillbaka, annars blir det bara att de råkar smitta någon annan.

Mardrömmen med dotter Lunabelle innan jul

Mamma Jonna Lundell berättar också att dottern Lunabelle haft ont i magen i flera månaders tid. Något som blev till en riktig mardrömsupplevelse för familjen precis innan julafton.

– Det har varit mer på kvällstid. Och jag har ju själv problem med magen så jag känner för henne, men det har inte varit så akut att hon ligger och skriker. Så det har inte känts akut, men vi har ändå tagit upp det med vårdcentralen och BVC, berättar hon i podcasten.

Annons

Jonna Lundell berättar vidare att en vecka innan Lunabelle tvingades att åka in till sjukhuset så ringde BVC och sa att de inte skulle gå vidare med Lunabelles magont, men att om det skulle bli värre så får de höra av sig till vårdcentralen.

Det gick några dagar och Lunabelle och Lionel skulle äntligen tillbaka till förskolan då de äntligen var helt friska. De hann vara där en liten stund innan förskolan ringde och berättade att Lunabelle hade ont i magen. Något som senare visade sig vara en inflammerad blindtarm, men hon slapp dock operation.

Efter en turbulent tid på sjukhuset fick till slut lilla Lunabelle åka hem och nu mår hon bättre.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

Annons