LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jocke och Jonnas dotter Lunabelle till sjukhus igen – akut sjuk i blindtarmen

26 dec, 2023 
Linn Seipel
lunabelle med mamma och pappa
Familjen Lundell har mötts av flera motgångar, särskilt när det kommer till lilla Lunabelle.
Nu berättar paret att de inte uppdaterat på youtube eftersom dottern blivit akut sjuk.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundells sanslösa halvår – nu berättar han: ”Helt bisarrt"Brand logo
Joakim Lundells sanslösa halvår – nu berättar han: ”Helt bisarrt"

Joakim Lundell, 38, och Jonna Lundell, 29, blev kända för många genom den gemensamma Youtube-kanalen Jocke & Jonna, som de bedrivit i över tio år nu. Tillsammans har de varit ännu längre än så, och ihop har de fått barnen Lunabelle och Lionel som hunnit bli fem respektive tre år gamla.

Det har varit en kämpig period för familjen Lundell på sistone. Framförallt är det Lunabelle som varit krasslig, till den grad att hon för inte länge sedan behövde genomgå en operation. Det var halsmandlarna och polyperna som skulle bort, dessutom skulle hon få in rör i öronen.

”Nu ligger hon på operationsbordet och jag sitter i väntrummet och hulkgråter. Detta är bland det värsta jag varit med om.”, skrev Jonna på Instagram under operationsdagen och fortsatte:

Annons

”Hon bara skrek och grät när hon skulle sövas och jag bara satt där och höll fast henne och grät jag med. Känner mig så jävla hemsk.”

lunabelle

Men allt gick bra, och Joakim höll inte tillbaka när han i ett meddelande till Hänt berättade om sina tjejer.

”Jag är stolt över mina powerkvinnor. Hade varit ännu mer rädd än Lunabelle inför en operation. Så är så stolt, och glad också att allt gick väldigt bra och snabbt.”, skrev han då.

Lunabelle Lundell inlagd på akuten – fått blindtarmsinflammation

Detta var i oktober, och nu två månader senare är stackars lilla Lunabelle sjuk igen. Det är under juldagen som parets på sin youtube-kanal berättar att de varit på akuten. Denna gång för en inflammerad blindtarm.

Annons

”Vi har haft våran dotter inlagd på akuten för blindtarmen, därför har det inte kunnat spelats in någon ”årlig pepparkakshusvideo”.. Vi hoppas ni förstår och visar hänsyn!”, skriver de.

Och givetvis förstår följarna det.

”Viktigast är att Lunis blir bra igen, det kommer fler jular för pepparkakshusbygge”, skriver en.

”Oj, hoppas det inte va för läskigt för henne, trodde inte man kunde få blindtarmen när man va så liten att den inte hunnit utvecklas till det stadiet liksom!”, skriver en annan.

”Åh jag förstår, Lunis är 100% viktigare en en pepparkakshustävling! Hoppas hon är bra, om inte hoppas jag att hon blir bättre”, skriver en tredje.

Krya Lunabelle!

FOTO: Youtube

Annons