LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joakim Lundells svar om han haft en romans med Jasmine "Jasse" Gustafsson

22 nov, 2021 
JOAKIM LUNDELL, JASMINE GUSTAFSSON
Joakim Lundell och Jasmine Gustafsson är några riktigt folkkära profiler i Sverige och de har setts umgås mycket tillsammans. Så pass mycket att flera misstänker att de haft en romans.
Nu berättar Joakim hur det ligger till.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Joakim Lundell, 36, slog igenom för svenska folket redan 2010. Då bloggade han under namnet "Jockiboi" och var även en av deltagarna i realityserien Kungarna av Tylösand.

Efter det började han med Youtube och hans videos blev snabbt populära. Faktum är att Joakim blev så pass populär att han vann flera priser på Guldtuben och Barncancergalan, i synnerhet för sitt arbete med Youtube-kanalen.

Under årens lopp har man kunnat se Joakim umgås med flera andra Youtube-kändisar och influencers. Bland annat har han synts till mycket ihop med Paradise hotel-profilen och influencern Jasmine "Jasse" Gustafsson, 27.

Jonna Lundell om att dela med sig av privatlivet

Som influencer och Youtube-kändis så går mycket ut på att öppna upp om privatlivet och dela med sig av många personliga saker. Joakim och hustrun Jonna Lundell, 27, har under årens lopp bjudit in svenska folket på riktigt privata plan.

Annons

Bland annat har vi fått följa dem i de egna reality-serierna Familjen Lundell, Spökjakt, Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge och Hide and seek. Tillsammans med Jonna har Joakim barnen Lunabelle och Lionel och även dem har fått synas till i parets kanaler. De har även skapat egna Instagram-konton åt barnen, som tillsammans har flera hundra tusen följare.

Att exponera sina liv mycket är dock något som kanske inte alltid är så kul. Jonna har tidigare berättat om deras öppenhet när det kommer till sociala medier och att hon ibland ångrat beslutet att dela med sig så mycket.

– Jag tycker att öppenheten är en nackdel och en fördel. Det har hjälpt oss väldigt mycket att vi har varit så öppna som vi varit och det har hjälpt andra också, men det är också en stor nackdel, berättade Jonna nyligen i en Youtube-video och fortsatte:

– Jag kanske hade ändrat det, att vi inte hade varit så öppna med vårt privatliv och inte visat så mycket av vårt privatliv.

Annons

Joakim Lundells svar – efter romansryktet med Jasse

Jasmine Gustafsson slog igenom för svenska folket efter efter sin medverkan i Paradise hotel 2014. Det var då som hon blev "Queen-Jäz" med hela svenska folket. Sedan dess har hon medverkat i flera tv-program, utbildat sig till make up artist och gjort succé med sin Youtube-kanal.

Jasse är även en väldigt god vän till Joakim Lundell och under årens lopp har man kunnat se duon umgås en hel del.

Nu undrar Joakims följare om det finns känslor för Jasse. I en frågestund på Instagram uppmanar Joakim sina följare till att skriva påståenden som han ska svara sant eller falskt på.

”Att du varit kär i Jasse?”, skriver en följare varpå Joakim svarar:

”FALSKT”

Joakim förklarar sedan hur det ligger till med känslorna för den populära influencern.

”Jasmine Gustafsson och jag brukar driva väldigt mycket, eller rättare sagt jag brukar driva en hel del med henne hahaha!”, skriver han och fortsätter:

”Nej vi har inte varit kära i varann men ser henne som en väldigt bra vän däremot!”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons