Joakim Lundell om obehagliga händelsen med dottern

Jocke Lundell
Plötsligt händer det som inte får hända och Joakim Lundell får panik.
– Nej, nej nej! Förlåt älskling, förlåt, skriker Joakim i Familjen Lundell.
Annons

Makarna Joakim “Jocke” Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, driver en av Sveriges största Youtube-kanaler och har dessutom sin alldeles egna realityserie Familjen Lundell på Dplay. Via de olika plattformarna får tittarna följa med i deras vardag tillsammans med dottern Lunabelle, 2.

Annons

I måndagens avsnitt av programmet händer det en otäck olycka. Det är när Joakim går ned för trappan i huset med Lunabelle i famnen som han halkar till och ramlar.
– Nej, nej nej! Förlåt älskling, förlåt, skriker Joakim efter fallet.

Han berättar i en synk i programmet att han tänkte det värsta tänkbara tankarna under fallet.

Annons

– Mitt hjärta höll på att stanna. jag trodde för en stund att hon skulle dö, säger han.

Rädsla för att förlora sin familj

Jonna säger i programmet att hon också för en stund tänkte det värsta.

– Jag tror alla har ramlat i trappan någon gång. Man kan inte styra över det. Men fan vilken jävla panik. Jag hann ju tänka att nu dör dem båda, säger hon i programmet.

Joakim blir väldigt ångestfylld efter att ha ramlat med dottern i trappen. Han brister ut i gråt, pussar henne och omfamnar henne.

– Jag skiter i hur ont jag har, jag bryter hellre varenda ben. Jag älskar dig så mycket, säger han till sin dotter.

Annons

– Jag får mest skuldkänslor för att Jocke kommer få världens ångest för det här. Jag såg ju ändå att det var ganska okej med Lunabelle, jag hörde det på hennes skrik att de inte var “shit jag har så ont-skriket”. Därför blev jag mest ledsen för Jockes skull, för jag vet att han inte kommer släppa det, säger Jonna.

Joakim förklarar i en synk att han aldrig hade kunnat leva med sig själv om han skulle råka skada sin dotter eller om något skulle hända hans familj.

– Jag vet inte vad jag hade gjort om det hade hänt något i hallen. Jag hade inte klart av att leva. Jag är så otroligt rädd att förlora det jag har just nu. Jag tror de handlar om att jag aldrig har haft en familj och jag älskar det jag har nu,  säger Joakim.

Alla med Dplay-abonnemang kan förhandstitta på avsnittet av Familjen Lundell på Dplay.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…