Joakim Lundells nya lycka – nu avslöjar han detaljerna: ”Planen är...”

Joakim Lundell

Både familjelivet och karriären går som på räls för Joakim Lundell.
Nu bekräftar han om den stora lyckan.
Det stämmer..” skriver han till Hänt.
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, har fullkomligt exploderat under de senaste åren med flera stora satsningar inom sociala medier och tv.

Nyligen hade han dessutom premiär för skräckfilmen Feed som var den första långfilmen som han var med och producerade. Efter premiären så gick den rakt in på topplistan och recensionerna har minst sagt varit slående.

Redan nu verkar Joakim fått mersmak för att regissera långfilm – mer specifikt skräckfilm. Han kunde i veckan avslöja att han sitter med ett manus till ännu en film som förväntas komma ut på bio nästa år.

Ja det stämmer att det nu finns en idé som ska utvecklas till ett färdigt manus. Planen är att denna film går upp på bio under Q3 2023 om allt går som tänkt. Det är en skräckfilm som mer går åt det paranormala och tanken är att göra en film så otäck att det nästan blir jobbigt att klara se den på bio. Feed var mer välgjord och spännande, denna ska mer vara rå och läskig.” skriver Joakim i ett meddelande till Hänt.

Egna orden om skräckfilmen Feed: ”Förmodligen den bästa svenska..

Det blir alltså Joakims andra skräckfilm som kommer att visas på biografer runt om i landet – och om allt går som planerat kommer man att kunna ta del av den redan under nästkommande år.

Feed som toppat listorna beskriver han själv som en av de bästa skräckfilmerna i Sverige.

Feed är en riktigt, riktigt, riktigt bra svensk film och förmodligen den bästa svenska skräckfilmen någonsin. Men jag som person gillar mer intelligenta filmer. Personligen tittar jag på filmer som ”Interstellar” och ”Inception”. Det ska finnas någonting att ta på och när man går därifrån ska man nästan bara vara förvirrad, säger Joakim till Aftonbladet.

Joakim Lundells avslöjar stora satsningen

De som varit riktigt uppmärksamma vet att Feed inte var den sista filmen som Joakim skulle producera. Efter premiären så kunde han avslöja en stor satsning – han ska nämligen starta ett eget produktionsbolag där han kommer fortsätta leverera film och serier.

Jag kommer tillsammans med det grymma gänget bakom Feed att starta ett nytt och fräscht Film/Produktionsbolag för att leverera Film för bio och streaming i toppklass åt er! Även såklart feta serier inom olika genrer.” skrev Joakim på sin Instagram.

Tittaren kan alltså förvänta sig betydligt mer från Joakim och hans team framöver!

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN