TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Joakim Lundell avslöjade Paows otrohet: "Vidrigt gjort"

31 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Joakim Lundell avslöjade att Paulina "Paow" Danielsson varit otrogen – och hängde ut henne på sin blogg. Nu ber han om ursäkt för sitt svek. - Jag förstod inte hur mycket det skadade dig, säger han i "Jocke och Jonna möter".
Annons

Youtube-stjärnan Joakim Lundell, 31, tidigare känd som “Jockiboi”, slog igenom i dokusåpan ”Kungarna av Tylösand” 2010. I samband med serien blev han också vän med deltagaren Nemo Hedén, 29, i dag känd för podcasten “Nemo möter en vän”, och tillsammans började de i takt med sitt växande kändisskap umgås med andra kändisar i Stockholm. En av dem var bloggaren  Paulina ”Paow” Danielsson, 24, som under samma period var tillsammans med bloggaren Hugo Rosas, 27.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vid ett tillfälle hade Paulina och Nemo också sex med varandra bakom Hugos rygg. Otroheten, som skedde 2010, avslöjades när Joakim Lundell la ut ett ljudklipp på sin blogg av ett inspelat telefonsamtal med Paulina, där hon erkände sitt snedsteg. Nu ber Joakim Lundell om ursäkt till Paulina för att han hängde ut henne.

– När Paow var ihop med Hugo, men hade varit otrogen med Nemo, då gjorde jag en riktigt elak sak. Jag ringde medvetet upp Paulina och spelade in samtalet, där jag fick henne att erkänna, för att sedan lägga ut klippet på bloggen för att få läsare, säger Joakim Lundell i programmet “Jocke och Jonna möter” och fortsätter:

Annons

– Det var så jävligt vidrigt gjort. Jag har svårt att se vad jag tänkte. Jag förstod inte hur mycket det skadade dig.

Paulina Danielsson, som efter uthängningen skrev om otroheten i ett öppet inlägg på sin blogg, berättar att hon tvingades ta emot extremt mängder hatkommentarer efter sitt snedsteg.

– Det skadade mig extremt mycket. Men det är inte rätt att vara otrogen heller, det är fel. Men det kanske borde ha kommit fram på något annat sätt. Nu fick jag hundratals kommentarer, säger hon i programmet.

Men bråket mellan Paow och Jocke slutade inte där. Efter uthängningen eskalerade deras fejd och de senaste fem åren har de fortsatt kasta skit på varandra i sociala medier. I programmet erkänner Joakim också att han dessutom skrivit elaka meddelanden till Paulina från sin fru  Jonna Lundells, 22, Facebookkonto. Något som gjort att Paow gått till attack mot den ovetande Jonna och bland annat kallat henne för “white trash”.

– Jag gjorde fel där, för jag var arg på Jocke och så gick det ut över dig. Och så trodde jag att det var du som skrivit till mig. Men jag ber om ursäkt för det. Det var fel, säger Paulina Danielsson i programmet.

“Jocke och Jonna möter” sänds 16.00 på tisdagar på Viafree.

Foto: IBL

Här återförenas Joakim Lundell med Paow – efter otrohetsbråketBrand logo
Här återförenas Joakim Lundell med Paow – efter otrohetsbråket
Annons