LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joacim Rickling visar upp lyckan med familjen – starka känslorna

15 jul, 2023 
Frida Eklöf
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Joacim Rickling och Caroline Kejbert träffades i TV4:s succéprogram Bonde söker fru.
Nu visar Joacim upp lyckan tillsammans med Caroline, och parets två döttrar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Succé tv-programmet Bonde söker fru bjuder tv-tittarna på det mesta. Målet med programmet är att bönderna som sökt in ska träffa kärleken.

Och två stycken som fann varandra under den tolfte säsongen, som sändes 2017, var Joacim Rickling, 32, och Caroline Kejbert, 33.

Sedan dess har de hållit ihop och livet tillsammans går som på räls. På sex år har de flyttat ihop och fått två döttrar tillsammans – Wilda som kom till världen 2019 och Molly som familjen kunde välkomna under 2022.

Joacim Ricklings födelsedagsfirande med familjen

Igår firade Joacim sin 32:e födelsedag och dagen spenderades tillsammans med familjen på Öland.

”Födelsedag idag, stort tack för alla gratulationer! Jag är världens lyckligaste som får dela den med mina älskade tjejer!”, skriver Joacim i ett inlägg på Instagram.

Och det verkar onekligen som att han hade en bra födelsedag, från vad vi har kunnat se på hans och Carolines Instagram så var familjen ute på en cykeltur, hängde på stranden och förhoppningsvis åt de tårta för att fira födelsedagsbarnet!

Caroline Kejberts ärliga ord om familjelyckan med Joacim Rickling

Caroline har tidigare berättat om hur de gör för att behålla gnistan i relationen. Det är i en tidigare intervju med Mama som Caroline berättar hur relationen förändrats sedan döttrarna föddes.

Annons

– Min och Joacims kärlek skulle jag säga blir bara starkare hela tiden. Det kan nog sticka folk i ögonen när vi säger det, men trots dessa småbarnsår med lite sömn så har vi liksom lyckats behålla gnistan. Vi är väldigt duktiga på att kommunicera och prata om vad man känner. Det tror jag är nyckeln till det mesta i en relation, säger Caroline i intervjun.

Inte nog med att de har två döttrar att ta hand om så jobbar även Joacim heltid på bondgården och Caroline driver idag gårdsbutiken Kejbert Concept med en tillhörande webbshop, samtidigt som hon uppdaterar sina sociala medier och bloggar på Mama.

Hänt har sökt Joacim Rickling.

FOTO: TV4 PLAY

Annons