LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joacim Ricklings familjelycka med Caroline Kejbert – bilderna visar

28 jun, 2023 
Caroline Kejbert, Joacmin Rickling
Joacim Rickling och Caroline Kebjert föll för varandra i Bonde söker fru.
Sedan dess har de uppnått flera milstolpar som par.
Nu visar de upp nya familjelyckan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Familjelivet går som på räls för Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, som fann kärleken i varandra 2017 i TV4:s program Bonde söker fru.

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings liv efter Bonde söker fru

Under säsongen blev de stora tittarfavoriter och även efter har båda två blivit stora på Instagram där de uppdaterar om livet tillsammans. Efter sin kärleksresa i programmet startade de en Youtube-kanal tillsammans och kort därpå fick de sitt alldeles egna tv-program Bondeparet där tittarna fick följa renoveringen av Tuna Gård, där de i dagsläget bor.

Caroline har tidigare berättat för Mama om livet efter inspelningen.

Kort efter inspelningen av Bonde söker fru så flyttade jag hem till Joacim. Det gick väldigt snabbt allting, och det kändes så rätt för oss båda. Sen började vi spela in ”Bondeparet”. Det var en tuff inspelning som satte kärleken på prov direkt. Vi renoverade Tuna gård, parallellt med att vi hade våra andra jobb. Joacim är spannmålsbonde och jag jobbade under den här tiden inom IT. Under inspelningen blev jag gravid, säger Caroline.

Joacim Rickling visar upp familjelyckan med Caroline

Sedan Caroline och Joacim träffades har det hunnit hända mycket. Paret är nu inne på sitt sjätte år tillsammans och 2019 fick de sin första dotter Wilda och så sent som förra året välkomnade deras andra dotter Molly till världen.

Annons

– Min och Joacims kärlek skulle jag säga blir bara starkare hela tiden. Det kan nog sticka folk i ögonen när vi säger det, men trots dessa småbarnsår med lite sömn så har vi liksom lyckats behålla gnistan. Vi är väldigt duktiga på att kommunicera och prata om vad man känner. Det tror jag är nyckeln till det mesta i en relation, säger Caroline i samma intervju.

Nu kan paret visa upp ännu en familjelycka det var nyligen midsommar och glädjen var total.

Joacim har delat ett fint collage från midsommarhelgen på hela familjen och det ser verkligen trevligt ut.

”Midsommarhelgen är förbi, och hoppas att ni har haft det lika härligt som oss!”, skriver Joacim på Instagram.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons