LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejberts familjelycka med Joacim: ”Kan nog sticka folk i ögonen”

19 maj, 2023 
Frida Eklöf
Caroline Kejbert hittade kärleken i Joacim Rickling i Bonde söker fru 2017.
På instagram visar hon frekvent upp sitt liv.
Nu berättar hon om familjelyckan med Joacim.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Bondeparet Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann kärleken i varandra 2017 i TV4:s program Bonde söker fru.

Caroline och Joacim blev snabbt folkkära favoriter bland det svenska folket efter deras medverkan i programmet. Efter sin kärleksresa i programmet startade de en Youtube-kanal tillsammans och kort därpå fick de sitt alldeles egna tv-program Bondeparet där tittarna fick följa renoveringen av Tuna Gård, där de i dagsläget bor.

Sedan Caroline och Joacim fann varandra i Bonde söker fru har det hänt mycket i deras liv. I en intervju med Mama berättar Caroline om livet direkt efter inspelningen av programmet.

Kort efter inspelningen av Bonde söker fru så flyttade jag hem till Joacim. Det gick väldigt snabbt allting, och det kändes så rätt för oss båda. Sen började vi spela in ”Bondeparet”. Det var en tuff inspelning som satte kärleken på prov direkt. Vi renoverade Tuna gård, parallellt med att vi hade våra andra jobb. Joacim är spannmålsbonde och jag jobbade under den här tiden inom IT. Under inspelningen blev jag gravid, säger Caroline.

Annons

Caroline Kejbert om livet efter Bonde söker fru

Paret är nu inne på sitt sjätte år tillsammans och 2019 fick de sin första dotter Wilda och så sent som förra året välkomnade deras andra dotter Molly till världen.

Utöver heltidsjobbet som mamma har Caroline många bollar i luften. I bagaget har Caroline vigt sitt liv åt tekniska studier och är utbildad civilingenjör, men det var först när hon väntade Wilda som hon kände längtat till att börja jobba med mode och kläder. Sagt och gjort, idag driver hon gårdsbutiken Kejbert Concept med tillhörande webbshop. Och i veckan släppte hon nyheten att hon börjat blogga på Mama.

Det har minst sagt gått i ett sedan Caroline och Joacim fann kärleken i Bonde söker fru för sex år sedan.

Caroline Kejberts ärliga ord om familjelyckan med Joacim Rickling

Det har varit intensiva år för bondeparet och kärleken har minst sagt satts på prov. I en intervju med Mama berättar Caroline hur hennes och Joacims relation förändrats sedan döttrarna föddes.

– Min och Joacims kärlek skulle jag säga blir bara starkare hela tiden. Det kan nog sticka folk i ögonen när vi säger det, men trots dessa småbarnsår med lite sömn så har vi liksom lyckats behålla gnistan. Vi är väldigt duktiga på att kommunicera och prata om vad man känner. Det tror jag är nyckeln till det mesta i en relation, säger Caroline i intervjun.

FOTO: INSTAGRAM/TV4

Annons