JLC-profilen Carl Déman och Sanna Jörnvik ska bli föräldrar

Carl Déman
Youtubern Carl Déman från gruppen JLC ska bli pappa.
Nu delar han med sig av den stora nyheten i ett inlägg på Instagram.
”Vi hade lite problem med social distancing”, skriver Carl med en bild på sig och flickvännen Sanna Jörnvik.
Annons

Carl Déman, 28, tillhör tillsammans med Lucas Simonsson och Jonas Fagerström, den framgångsrika Youtube-gruppen JCL. På sin Youtube-kanal har humorgruppen över en halv miljon prenumeranter och Carl har under flera års tid även haft en framgångsrik solokarriär på Instagram – främst för sina Johan Falk-imitationer.

Annons

Carl Déman är tillsammans med influencern Sanna Jörnvik. Under midsommarafton avslöjade paret att de väntar tillökning i familjen. Det var under fredagsförmiddagen som Carl plötsligt publicerade en bild på sig och flickvännen, kyssandes, med ena handen placerad på hennes mage. I inlägget avslöjade paret att de ska bli föräldrar.

Glad midsommar, vi hade lite problem med social distancing. Längtar efter dig!”, skriver Carl till bilden.

Annons

Efter den avslöjade nyheten regnade det in gratulationshälsningar från både fans och kollegor. Flera kända namn har gratulerat paret till deras gravidlycka.

Även Sanna publicerade samma bild.

”Glad midsommar, vi längtar efter dig”, skriver Sanna till bilden. 

Andra bebisen i JLC-gänget

Carl Déman blir inte den första av JLC-medlemmarna att bli pappa. Jonas Fagerström och flickvännen Malin Gabrielsson fick nämligen sonen Lowe 2019. Sedan dess har JLC-följarna fått ta del av flera olika videos som berör Jonas roll som pappa. Sonen har synts flertal gånger och Jonas sa tidigt efter sonens födsel att Lowe skulle komma att synas en hel del för följarna.

Annons

– Lowe kommer nog att synas på Youtube med jämna mellanrum men vi kommer inte att använda honom som ett dragplåster för visningar, sa Jonas efter att sonen fötts till Aftonbladet.

Carl Démans kärleksliv

Carl Déman var under en tid den enda singeln i humorgruppen. Detta resulterade i att jakten på hans kärlek var ett hett ämne på Youtube–kanalen. Kollegorna Jonas och Lucas försökte även hitta den rätta för Carl, vilket var något som tittarna fick följa med på. Men tillslut kom Sanna in i Carls liv och paret har nu varit tillsammans i cirka två år. Tillsammans har de hunden Meja och nyligen visade de upp sin nyköpta lägenhet i en video på Youtube-kanlen.

Förutom karriären på sociala medier har Carl Déman även släppt en bok. I Med livet som insats berättar han om vägen ur det tidigare spelberoendet.

Annons

FOTO: TV4/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…