LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jill Johnsons drag – drar in Christian Bauer i hyllningen till Mattias

13 feb, 2024 
Jill Johnson och Mattias Elg har varit ett par i flera år.
Nu berättar Jill om deras nya tradition.
”Idag är det ingen vanlig dag”, förklarar hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”Brand logo
Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”

Jill Johnson, 50, har barnen Havanna, 18, och Bonnie, 12, tillsammans med ex-maken Håkan Werner, 60. De två var ett par i 20 år men 2017 valde de att gå skilda vägar.

Sedan dess har mycket hänt. Jill har funnit kärleken på nytt i Mattias Elg, 49, och de är lyckligare än någonsin. Sommaren 2022 valde de att förlova sig!

”Nu vill vi dela med oss med er alla att jag sa ja till hans romantiska frieri”, skrev Jill då på Instagram.

Jill Johnsons stora steg med Mattias Elg

Under åren ihop har Jill och Mattias redan hunnit med en hel del. När coronapandemin slog till bestämde sig Jill och Mattias för att lära sig mer om viner och började då plugga till sommeliers. Förutom intresset för vin har de en hel del liknande intressen och de delar även passionen för padel.

Annons

– Utan honom tror jag inte att jag klarat av att plugga på det här sättet. Han är universitetsutbildad och bra på att plocka fram det viktiga i studiematerialet. Jag är mer kreativ i mitt pluggande, ritar kartor … sen är det kul att kunna blindprova varandra på viner och testa nytt till våra middagar, sa Jill till Amelia.

Jill Johnsons överraskning till fästmannen

Och nu har de även skapat en ny tradition, nämligen att de alltid är på plats i Schweiz när Mattias fyller år.

”Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Mattias födelsedag! (Och Dolly Partons, Lena Philipssons, Christian Bauers, och många fler, grattis till er också).”, skriver Jill och fortsätter:

”Men jag firar bara dig Mattias. I Schweiz, nu en tradition, med allt man kan önska sig. Älskar att upptäcka livet med dig! Så kul att få fira dig idag, -Hurra!!! Grattis till 49 år!, snart är du ikapp mig. -Ha! ”Följ mig så får du en bra tid””

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons