TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jill Johnsons om förlovningen – då gifter hon sig med Mattias Elg

10 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Jill Johnson
Jill Johnson och fästmannen Mattias Elg förlovade sig förra sommaren i den Italienska idyllen Positano.
När Jill gästar Efter fem kan hon avslöja när det stundande bröllopet äger rum.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationenBrand logo
Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen

Nu är det snart fem år sedan som sångaren Jill Johnson visade upp sin nya pojkvän, Mattias Elg. Det var på den prestigefyllda tillställningen Polarpriset 2018 som paret för första gången visade upp kärleken, när de anlände tillsammans på röda mattan.

Kärleken sprudlar mellan paret och på sociala medier får vi ta del av deras lyxiga semestrar tillsammans och milstolpar i relationen.

Jill Johnsons och Mattias Elgs förlovingslycka

I somras var sig paret på en lyxig semester i Positano, Italien. Då delade Jill med sig av ett nytt, stort steg i relationen med Mattias. I ett inlägg på Instagram visade hon upp den stora kärlekslyckan:

Jag har blivit tagen med storm av mitt livs kärlek. Vi har hållit det här hemligt ett tag, men nu vill vi dela den här nyheten med er, att jag tackade ja till hans romantiska frieri”, skrev hon och fortsatte berätta om förlovningen:

Annons

Med Amalfikusten i bakgrunden, i det vackra Positano i Italien, gick han ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Vänner och älskade runt om i världen – det finns ett bröllop att se fram emot. Mattias, jag älskar dig”.

Jill Johnsons nya kärleksavslöjande – då gifter sig paret

När Jill medverkar i TV4:s Efter fem berättar hon om det romantiska frieriet och chocken som infann sig.

– Jag var väldigt chockad faktiskt, fast jag var väldigt kär och absolut tänkte giftermål så var det underbart att få vara med om ett frieri som man absolut inte misstänkte, säger Jill i programmet och fortsätter:

– Jag var jättechockad. Som på film. Och jättelycklig och glad.

Snart är det ett år sedan Mattias gick ner på knä för att fråga om Jill ville bli hans fru. Men bröllopet får vänta lite till, paret har nämligen ett fullspäckat år framför sig och det går helt enkelt inte att klämma in ett bröllop i schemat.

– Vi ska gifta oss nästa år. Det här året är fullt. Jag vill gärna njuta av det, säger hon.

Den 24 maj fyller Jill 50 år och i samma veva ska hon fira sina 30 år på scenen. Jill är aktuell med sin egen show Jill Johnson - Simply The Best och programmet Jills veranda som har premiär den 8 mars.

Hänt har sökt Jill Johnson för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anders Wiklund/TT

Annons