jill johnson

Jill Johnson visar upp glädjebeskedet med kärleken Mattias Elg

Jill Johnson, Mattias Elg

Jill Johnson hittade kärleken på nytt i psykologen Mattias Elg.
Nu visar hon upp ett nytt glädjebesked med pojkvännen – som får följarna att jubla.
Jills veranda är tillbaka 2023 – så gick inspelningen
0:23

Efter reklamen: Jills veranda är tillbaka 2023 – så gick inspelningen

(0:23)

Slå på ljud

Nu är det fyra år sedan som sångaren Jill Johnson visade upp sin nya pojkvän, Mattias Elg. Det var på den prestigefyllda tillställningen Polarpriset 2018 som paret för första gången visade upp kärleken, när de anlände tillsammans på röda mattan.

Kärleken sprudlar mellan paret och på sociala medier får vi ta del av deras lyxiga semestrar tillsammans och milstolpar i relationen.

Jill Johnsons och Mattias Elgs förlovingslycka

I somras befann sig paret i Positano, Italien på en lyxig semester. Då Jill delade med sig av ett nytt steg i relationen med Mattias. I ett inlägg på Instagram visade hon upp den stora kärlekslyckan:

Jag har blivit tagen med storm av mitt livs kärlek. Vi har hållit det här hemligt ett tag, men nu vill vi dela den här nyheten med er, att jag tackade ja till hans romantiska frieri”, skrev hon och fortsatte berätta om förlovningen:

Med Amalfikusten i bakgrunden, i det vackra Positano i Italien, gick han ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Vänner och älskade runt om i världen – det finns ett bröllop att se fram emot. Mattias, jag älskar dig”, avslutade Jill med.

Jill Johnsons glädjebesked med kärleken Mattias

Nyligen kunde artisten dela med sig av en till milstolpe med sin kärlek. Paret har nämligen gått och blivit husägare i Jämtland och fjällstugan är snart färdigbyggd! Jill Johnson äger flera fastigheter sedan tidigare, men det här verkar vara hennes första fjällstuga i Jämtland.

”Vi har ju bott och bor på flera ställen, med barn i norr och söder, men snart landar vi i det bästa av två världar. Inte bara i Skåneland, utan även i vackra Jämtland. Tittar till nybygget av fjällboendet!”

Även Jills följare verkar vara lika glada som henne över nya fastigheten och hyllar hur fin stugan är.

”Åååå vad mysigt det ser ut, verkligen det bästa av två världar ju!”,skriver en.

”Gud va härligt”, skriver en annan.

”Underbart”, skriver en tredje.

Hänt har sökt Jill Johnson för en kommentar.

FOTO:Patrik Österberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN