LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jill Johnson ställer in bröllopet – stoppar allt: ”Suger på den karamellen”

05 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Jill Johnson och Mattias Elg
Countrystjärnan Jill Johnson delar med sig om varför den planerade vigseln med fästmannen Mattias Elg skjuts upp.
– Vi trodde nog att det skulle ske lite snabbare, säger Jill i P4 Extra-gästen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”Brand logo
Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”

Sveriges countrystjärna Jill Johnson har haft sina toppar och dalar i kärlekslivet. 2023 friade hennes kärlek Mattias Elg till henne och 2024 skulle paret ha gift sig. I P4 Extra-gästen berättar hon varför det trots allt inte blir något bröllop i år.

Jill Jonson om de ändrade bröllopsplanerna

2017 offentliggjordes skilsmässan mellan Jill och den dåvarande maken Håkan Werner. Paret hade varit gifta i hela 17 år och skilsmässan tog hårt på Jill som skildrade den svåra processen i sitt sommarprat 2019. När hon anlände till utdelningen av Polarpriset 2018 tillsammans med sin nya kärlek Mattias Elg var hennes nya relation offentliggjord.

Mattias friade till Jills stora förvåning under en resa till Italien 2022. Countrystjärnan gästade Efter fem ett år efter frieriet och delade då deras bröllopsplaner.

– Jag känner mig lyckligt lottad, harmonisk och kär. Vi ska gifta oss nästa år för det här året är som du förstår fullt, sa hon då i programmet.

Annons

Men något bröllop har det inte blivit än och nu berättar hon varför.

Jill Johnson öppnar upp i P4 Extra-gästen

Nyligen gästade Jill radioprogrammet P4-extragästen där en av frågorna från programledaren är om det nalkas något bröllop under året. Jill förklarar att paret inte kommer att gifta sig detta år trots att det var den ursprungliga planen.

– Det var nog lite tänkt så från början. Nu har han äntligen flyttat ned och vi trodde nog att det skulle ske lite snabbare men jag suger lite på den karamellen, jag tycker det är rätt gött att ha det kvar. Vi får se, det kommer att bli bröllop.

Mattias Elg kommer från Östersund och det var för cirka ett år sedan han flyttade ned till Jill i Ängelholm där paret köpt ett gemensamt hus.

Förlovningen kom som en chock för Jill som inte hade någon aning om att Mattias skulle fria till henne. Eftersom hon inte var beredd på något frieri känner hon att giftermålet kan vänta lite trots att det är kutym att gifta sig inom ett år.

– Jag väntar lite. Vi är överens om detta. Jag hade ju en jäkla brakfest när jag fyllde 50 och det är typ något sådant vi vill få till när vi gifter oss så vi får se när det blir av. Än har vi inte bestämt när vi gifter oss.

FOTO: TT / Instagram

Annons