ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jill Johnsons uppslitande skilsmässa: ”Jag splittrade min familj”

17 nov, 2023 
AvOla Lagerström
jill
Jill Johnson ska nu gifta sig med sin norrländske kille, men sörjer fortfarande sin tuffa skilsmässa.
”Samtidigt var det något som jag var tvungen att göra och med tanke på var jag befinner mig idag, där jag fått träffa kärleken mitt i livet”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”Brand logo
Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”

I fem års tid har Jill Johnson, 50, kilat stadigt med psykologen Mattias Elg, 48. Sommaren 2022 friade Mattias i Italien – och fick ett jakande svar.

”Det finns ett bröllop att se fram emot”, meddelade sångerskan på sin Instagram-sida i samband med frieriet.

Jill Johnson: ”Lämnade min man och splittrade min familj”

I sitt livsbagage har Jill ett 18 år långt äktenskap med musikern Håkan Werner, 62. Bröllopet ägde rum 1999. Under äktenskapets gång kom döttrarna Havanna, 18, och Bonnie, 13, till världen, men 2017 var skilsmässan ett faktum.

− Jag gjorde självklart ett val när jag lämnade min man och splittrade min familj. I det kommer det alltid finnas en form av sorg. Samtidigt var det något som jag var tvungen att göra och med tanke på var jag befinner mig idag, där jag fått träffa kärleken mitt i livet, kan jag omöjligt se tillbaka på skilsmässan som ett misslyckande. Jag valde mig själv och blev en bättre person för min omgivning, förklarar Jill i tidningen Junia.

Annons

Kärlekshyllningen till Mattias Elg: ”Omfamnande”

Hon och Mattias är noga med att ”lyssna in varandra”.

− Mattias satte så fint ord på detta när han sa att en sund relation handlar om att höra den andra ropa. Det är väl just det kärlek handlar om, att lyssna och vara omfamnande. Det finns ett gammalt uttryck som jag tycker är fint: ”Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst för då behöver jag det bäst”.

Nyligen slog Jill och Mattias till på en villa i Ängelholm – som för övrigt är staden som Jill växte upp i.

− Jag var 22 när jag träffade min ex-man. Jag hade aldrig någon plan på att flytta från min hemstad, men jag var så kär att jag flyttade. Inte trodde jag väl att jag skulle vara ifrån Ängelholm i 26 år och jag skulle nog våga påstå att jag längtat och försökt komma tillbaka i 15 års tid!

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT / Karin Törnblom/TT

Annons