Jill Johnsson besked för programmet Jills veranda – nu tackar hon för sig

Jill Johnson

Det händer mycket för Jill Johnson – både i karriären och på hemmaplan.
Nu berättar hon för Hänt om framtiden för Jills veranda och de storslagna planerna framöver.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jills veranda är tillbaka 2023 – så gick inspelningen
0:23

Efter reklamen: Jills veranda är tillbaka 2023 – så gick inspelningen

(0:23)

Slå på ljud

Den folkkära countrysångerskan Jill Johnson, 49, lever ett liv i ett högt tempo både i privatlivet men inte minst i sin karriär. Som sångerska reser hon mycket i jobbet och njuter därför lite extra av att befinna sig på hemmaplan med sin pojkvän Mattias Elg.

Nu har de dessutom ett hus till att kunna njuta av – paret har nämligen köpt sig ett fjällboende i Jämtland.

Vi har ju bott och bor på flera ställen, m barn i norr och söder, men snart landar vi i det bästa av två världar. Inte bara i Skåneland, utan även i vackra Jämtland. Tittar till nybygget av fjällboendet!” skriver Jill på sin Instagram.

Jill har dessutom haft fullt upp med inspelning av en femte säsong av hennes eget program Jills veranda – men nu är det över. När Hänt träffar henne på Musikförläggarnas pris berättar hon att inspelningarna är slut för denna gång.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Jill Johnsson klar med programmet – nu tackar hon för sig

Den första säsongen av Jills veranda spelades in redan 2013 i Nashville i USA. Programmet blev minst sagt uppskattat av tittarna och vann inte bara en utan två Kristaller för insatsen – ”Årets program” och ”Årets realityprogram”.

Jill själv vann dessutom kategorin som ”Årets kvinnliga programledare”.

Sedan premiären 2014 har det kommit fyra säsonger lite sporadiskt – och nu kan alltså tittarna se fram emot ytterligare en säsong som redan är inspelad.

Nu är Jill nämligen klar med inspelningarna.

– Det har varit intensivt och roligt. Jag har precis kommit hem så nu ska det ju klippas ihop allting. Men återigen, jättefina gäster, fina samtal, superintressant och lärorikt. Och jag är så glad att jag fortfarande lär mig så mycket saker, berättar Jill för Hänt.

Jill Johnson berättar om de storslagna planerna framöver

Men någon vila för Jill verkar det inte vara tal om. När Hänt träffade henne under Musikförläggarnas pris har hon precis börjat repetera inför något stort – nämligen en jubileumsshow på Cirkus i Stockholm som har premiär på nyårsafton.

Anledningen till den kommande föreställningen är att hon nästa år fyller 50 och vill fira sig själv och tacka sin publik för alla åren.

– Jag ska ha en jubileumsshow på Cirkus i Stockholm med premiär på nyårsafton som heter Simply the best, för jag fyller 50 år nästa år. Och det vill jag fira stort, så en liten present till mig själv och tacka min publik för alla fina år, berättar Jill och fortsätter:

– Det känns bra! Jag är väldigt glad!

FOTO: Anders Wiklund/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN