Första bilderna på Jill Johnsons nya hus – visar upp villan i Jämtland

Jill Johnson.

Jill Johnson och pojkvännen Mattias har bott på flera ställen under sin tid tillsammans.
Nu visar sångerskan upp deras nya villa!
”Snart landar vi i det bästa av två världar”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Jills veranda är tillbaka 2023 – så gick inspelningen
0:23

Efter reklamen: Jills veranda är tillbaka 2023 – så gick inspelningen

(0:23)

Slå på ljud

Jill Johnson, 49, var tidigare gift med musikern Håkan Werner, 61. De gifte sig 1999 och hela 18 år senare valde makarna att gå skilda vägar. Men singellivet varade inte särskilt länge för Jill då hon träffade en ny kärlek, Mattias Elg.

Nyligen gästade Jill talkshowen Hellenius hörna med David Hellenius, 48, och berättade då om hur hon och Mattias hittade varandra. Det började med enkla meddelanden som sedan utvecklades till längre mejl.

– Vi började skriva lite försiktigt sådär i början men sen började vi mejla till varandra, vilket jag kan rekommendera. Vi skrev liksom vändande brevmejl, säger Jill i programmet och fortsätter:

– Vi lärde känna varandra i skrift.

Jill Johnsons nya vana i förhållandet med Mattias

Deras förhållande har gått som på räls sedan mejlkonversationerna, och det verkar som att Jill Johnson även har tagit till sig sin pojkväns intressen.

Jill är ju som bekant musiker, men på sin Instagram har hon den senaste tiden delat en hel del sportiga bilder, främst i form av padel och längdskidor. David Hellenius passade faktiskt på att fråga sångerskan var det plötsliga skidintresset kommer ifrån.

– Nej men när jag träffade min kille, Mattias, så förstod jag att skidåkning, det är en stor grej och någonting som har varit viktigt för honom. Framgångsrik har han varit också, som ung iallafall, och det var liksom självklart att jag skulle åka skidor, säger Jill i programmet.

Jill Johnson visar upp nya huset med kärleken Mattias Elg

Men längdskidåkning är inte det enda som är nytt i Jills liv. På Instagram berättar hon nu om beslutet att bygga ett nytt hus med pojkvännen. Den här gången i form av ett fjällboende i Jämtland.

Vi har ju bott och bor på flera ställen, m barn i norr och söder, men snart landar vi i det bästa av två världar. Inte bara i Skåneland, utan även i vackra Jämtland. Tittar till nybygget av fjällboendet!

Kanske är det den nya glädjen för längdskidåkning som har lockat countrysångerskan till fjällen?

Hänt har sökt Jill Johnson för en kommentar.

FOTO: Claudio Bresciani / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN