LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jill Johnson och Mattias beslut i relationen – lämnar helt

09 apr, 2024 
Maria Broberg
Jill Johnson och Mattias Elg förlovade sig under sommaren 2022.
Nu berättar Jill om relationen och hur hon och Mattias lämnade Stockholm.
– Suttit väldigt fast över vintern, förklarar hon i P4 Extra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”Brand logo
Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”

Countrysångerskan Jill Johnson, 50, är mamma till barnen Havanna, 19, och Bonnie, 13, som hon har tillsammans med ex-mannen Håkan Werner.

Sedan parets skilsmässa 2017 har Jill funnit kärleken på nytt i Mattias Elg, 49, och idag är de lyckligare än någonsin. Sommaren 2022 förlovade de sig och på sin Instagram skrev Jill:

’’Nu vill vi dela med oss med er alla att jag sa ja till hans romantiska frieri’’

När Jill nu gästar P4 Extra berättar hon om den lyckliga tillvaron med Mattias och vad de fick göra för att hon skulle hitta tillbaka till inspirationen.

Jill Johnson och Mattias fick bryta upp – lämnade allt: ’’Suttit väldigt fast’’

Tidigare i april var Jill Johnson på besök hos P4 Extra – Gästen där hon pratade om musiken som hon är aktuell med just nu.

I programmet berättade hon även om flytten som hon fick göra och som ledde henne till en bra plats i livet. När programledaren påpekar att Jill verkar vara så lycklig och inspirerad i sina sociala medier, instämmer hon och avslöjar:

Annons

– Sen jag flyttade till Ängelholm och fick med mig min man ner så tycker jag att jag är på en väldigt bra plats privat. Men rent inspirationsmässigt, musikaliskt, så har det suttit väldigt fast över vintern.

Jill fortsätter förklara att hon känner att hon tappat kontakten med scenen här över vintern, men att det nu är på väg åt rätt håll med låtskrivandet.

– Jag har tappat lite kontakten med scenen, som man gör när man tar en paus och ska skriva. Och när man ska in i den här låtskrivar-bubblan, jag kan inte bara kliva in i den, utan jag behöver känna lite press. Nu när man är i bubblan, eller jag är i bubblan, är jag så tokinspirerad så jag vill skriva musik varje dag.

FOTO: TT

Annons