LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgren Norman om stora oron för maken Magnus: ”Höll på att svimma”

27 jul, 2023 
Frida Eklöf
Jessica Wahlgren och Magnus Norman
Jessica Wahlgren och maken Magnus Norman har varit gifta i ett år.
Nu berättar Jessica om de tuffa dygnen när Magnus plötsligt blev sjuk i hög feber och tvingades åka till sjukhuset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren Norman, 48, och tidigare tennisproffset Magnus Norman, 46, har varit gifta i ett år. Det var i juni 2022 som de sa ja till varandra i en fullsatt Väddö kyrka i Norrtälje.

På det kändistäta bröllopet fanns gäster som Kristin Kaspersen, Lena Philipsson, Charlotte Perrelli, Sofia Wistam, Anna Brolin, Hanna Hedlund och självfallet bästa vännen Pernilla Wahlgren.

Jessica Wahlgrens stora oro för Magnus Norman – efter sjukdomskampen

Varje vecka släpper Jessica och Hanna Hedlund ett nytt avsnitt av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan. I det senaste avsnitten berättar Jessica om maken Magnus sjukdomsbesked och den oro som hon har haft för honom.

Magnus fick nämligen hög feber i flera dagar som vägrade att ge med sig.

– Han fick helt plötsligt bara hög feber, lite ont i huvudet men inga andra förkylningssymptom. Han tog ett coronatest men det var det inte. Sen hade han feber i fyra dagar, han ringde doktorn och frågade om det kan vara bakteriellt och om han kan få penicillin, säger Jessica i podden.

Annons

Efter mycket om och men kom Magnus till doktorn och fick utskrivet penicillin, men oron för maken slutade inte där.

– Han tog något penicillin som funkar brett och på många saker, men det hjälpte inte. Han hade feber i fem, sex dagar plus att han tagit för mycket av första dosen av penicillinet, så hans fingrar började domna. Jag blev så rädd att jag höll på att svimma, säger Jessica.

När hans fingrar började domna bestämde Jessica och Magnus sig för att åka in till sjukhuset, för att kunna utesluta det värsta.

– Läkarna sa att det här med att det domnade i fingrarna kan vara att han tagit för stor penicillindos första dagen, vi kan ha läst lite fel, säger hon i podden.

Den dagen spenderade Magnus sju timmar på sjukhuset för att ta flera olika tester. Som tur var visade sig testerna vara bra!

Jessica Wahlgrens sommarplaner tillsammans med maken Magnus

Det är en hektisk sommar som makarna har framför sig. Eftersom att de firar 1-årig bröllopsdag betyder sommaren lite extra mycket för både Jessica och Magnus.

Annons

– Ja men vi har en ganska busy sommar. Det är tennis i Båstad, det är 1-årig bröllopsdags-resa som är en överraskning. Sedan är det barnen till Marbella och ja du vet, det är väldigt mycket, men väldigt mycket kul, har Jessica tidigare sagt till Hänt.

Bröllopsdagsresan bar av till soliga Italien, något som var en överraskning från Magnus till Jessica.

– Italien, det var dit vi åkte på vår bröllopsresa. Så nu när det är 1-årig bröllopsdag så har Magnus planerat en resa och jag vet ingenting!

Det enda Jessica visste om resan var att de skulle åka till Italien.

– Jag bara längtar!, sa Jessica då till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons