ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgrens glädjebesked med Magnus Norman – 1 år efter bröllopet

08 maj, 2023 
JESSICA WAHLGREN, MAGNUS NORMAN
I sommar firar Jessica Wahlgren och maken Magnus Norman att de varit gifta i ett helt år.
Nu berättar Jessica för Hänt om den stora glädjen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgren om varför hon inte sminkar PernillaBrand logo
Jessica Wahlgren om varför hon inte sminkar Pernilla

Det var i juni förra sommaren som Jessica Wahlgren, 48, och tennisproffset Magnus Norman, 46, äntligen fick säga ja till varandra inför fullsatta Väddö kyrka i Norrtälje.

Bröllopet var minst sagt kändistätt med gäster som Kristin Kaspersen, Lena Philipsson, Charlotte Perrelli, Sofia Wistam, Anna Brolin, Carina Bergfeldt, Nanne Grönvall, Sara Sommerfeld, systrarna Lina och Hanna Hedlund samt bästa kompisen Pernilla Wahlgren.

Jessica Wahlgren om sommarplanerna: ”Mycket”

Sedan dess att paret träffades har mycket hänt. Då hade Jessica varit singel ett bra tag efter skilsmässan från Linus Wahlgren, 46. Men idag är Jessica alltså gift med Magnus, de har köpt hus ihop och delar vardagen tillsammans.

Annons

Nu går vi mot ljusare tider och snart väntar en lång och härlig sommar. När Hänt träffar Jessica på premiären av Show Bizniz – på Jiddisch av Sara Sommarfeld berättar hon om sommarplanerna:

– Ja men vi har en ganska busy sommar. Det är tennis i Båstad, det är 1-årig bröllopsdags-resa som är en överraskning. Sedan är det barnen till Marbella och ja du vet, det är väldigt mycket, men väldigt mycket kul, säger hon till Hänt.

Jessica avslöjar glädjebeskedet med Magnus

När Jessica och Magnus hade gift sig åkte de sedan på bröllopsresa till Italien och den traditionen är något de kommer hålla fast vid.

Vart bär det av på bröllopsdags-resan?

– Italien, det var dit vi åkte på vår bröllopsresa. Så nu när det är 1-årig bröllopsdag så har Magnus planerat en resa och jag vet ingenting!

Det enda Jessica vet om resan är att det är Italien och känslorna är på topp.

– Jag bara längtar!, säger hon till Hänt.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons