Jessica Wahlgrens kärlekslycka med Magnus Norman – starka insikten

Jessica Wahlgren & Magnus Norman

Det var i augusti förra året som Jessica Wahlgren avslöjade att hon och tennisspelaren Magnus Norman var ett par. Nu berättar hon om starka insikten hon fått efter nästan ett år tillsammans.

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren gick skilda vägar år 2012 och levde efter det som singlar i flera år. Men plötsligt slog kärleken till. I augusti förra året berättade nämligen Jessica att hon gått och blivit förälskad i den svenska tennisspelaren Magnus Norman.

Sedan dess har Jessica och Magnus flitigt delat med sig av sin kärlekslycka på sociala medier och de har till och med hunnit med en förlovning också. I mars tidigare år berättade de nämligen den stora nyheten att de sagt ja till varandra, och lyckan var givetvis total.

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart”, skrev Jessica då.

Nu delar make up-artisten med sig av en stark insikt hon fått sedan relationen med Magnus.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jessica Wahlgren om relation med Magnus – därför har det gått så fort

På knappt ett år har det förälskade paret både köpt hus och förlovat sig, och många har därmed påpekat att det gått väldigt fort. Men i ett inlägg på Instagram svarar Jessica nu på den vanliga kommentaren.

”Oj vad fort det går” tänker säkert många och ja det har det ju gjort. På ett år har vi sålt våra gamla hem, köpt hus ihop, flyttat ihop, skapat ett hem och liv ihop. Magnus friade och vi ska gifta oss nästa sommar, men i vår värld har det känts så självklart. Jag känner mig så lycklig just nu. Kärlek i sin absolut renaste form”, skriver hon.

Jessicas starka insikt efter relationen med Magnus

Och det är mycket som har förändrats sedan Jessica träffade Magnus. Jessica som vanligtvis brukar gilla att spendera tid själv har bland annat börjat njuta av att istället dela den med Magnus. Men förutom det har hon också insett hur Magnus kärlek får henne att känna. I ett inlägg på Instagram berättar hon:

”Tänk att jag som gillar att vara själv tyckte att 10 dagar ifrån varandra kändes som en evighet. Nyper mig i armen varje dag. Att få vara med någon som ser och hör dig. Förstår dig och älskar dig villkorslöst är det starkaste och finaste man kan uppleva. Han får mig att känna mig okomplicerad, jag som alltid fått för mig att jag är motsatsen. Men allt handlar ju om hur man möter varandra och hanterar saker. Det underlättar ju också att vi tycker extremt lika om det mesta så därför behöver vi aldrig ”kriga” för att få den andra att förstå. Tack Magnus för att du kom in i mitt liv. Älskar dig.”

Och i kommentarsfältet är det många som gläds för deras skull. Bland annat både Charlotte Perrelli och Pernilla Wahlgren.

”Fina ni är!!”, skriver Charlotte.

”Åååååh! Glad för er skull!!!”, skriver Pernilla.

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönen har träffat kärleken på nytt – egna orden om lyckan

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks ord om nya romansen med Jesper Niklasson: ”Min tvillingsjäl”


FOTO: TT, INSTAGRAM

Senaste nytt