Jessica Wahlgrens kärlekshyllning till pojkvännen Magnus Norman

Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren lider av PMDS.
Nu delar hon med sig av en hyllning till kärleken Magnus Norman som alltid finns vid hennes sida.
”Är otroligt glad”, skriver Jessica på Instagram.
Annons

Förutom att sminka Sveriges främsta kändisar har även Jessica Wahlgren, 45, själv blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket efter sin medverkan i Wahlgrens värld. Hon är ex-fru till Linus Wahlgren och dessutom en av Pernilla Wahlgrens bästa vänner.

Annons

Sedan skilsmässan från Linus har Jessica sökt vidare efter kärleken på annat håll. I somras avslöjade hon att det fanns en man som fått henne på fall – nämligen det tidigare tennisproffset Magnus Norman, 44. Sedan relationen offentliggjordes har Jessica allt mer visat upp sin stora kärlekslycka på sociala medier och parets ser onekligen ut att trivas bra ihop.

Erkännandet om tunga kampen

Men även om Jessica oftast utstrålar glädje och lycka så har hon nyligen öppnat upp om att även hon har mörka dagar. Jessica lider nämligen av PMDS, vilket är en svårare variant av PMS. I Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast förklarade Jessica att hon flertal gånger i månader lider av depression.

Annons

– Halva mitt liv går åt till att ha ångest. Alltså riktigt riktigt illa, sa Jessica då.

Under sommaren har hon även tagit till med nya åtgärder för att försöka hitta en lösning till att må bättre. Jessica hade då fått antidepressiv medicin utskrivet, vilket var något hon till en början kände sig tveksam till att berätta om offentligt. Men efter att Jessica tänkt över hur viktigt hon anser att det är att kvinnor vågar prata om diagnosen valde hon att börja prata mer om det.

Kärlekshyllningen till Magnus

Nu har Jessica återigen vågat öppna upp om sin kamp för följarna i en Instagram story. Där berättar hon om den stora lyckan över att ha det stöd hon har från Magnus och vännerna.

Annons

”Vissa dagar är extra tunga om man har PMDS. Idag är en sån dag för mig. Är otroligt glad för att ha denna trygga, kloka, ödmjuka, omtänksamma man i mitt liv som står stadigt vid min sida när mitt psyke fladdrar iväg! Så tacksam också för alla mina vänner som lyfter mig när jag är på botten. Ovärdeligt”, skriver Jessica i uppdateringen.

Hon avslutar sedan med att berätta att hon nu ska söka efter en lösning som ska hjälpa henne och alla andra som lider av PMDS.

Jessica Wahlgrens Instagram story
Foto: Instagram

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…