Jessica Wahlgren stöttas av Charlotte Perrelli efter kritiken mot Maldiverna-resan

CHARLOTTE PERRELLI, JESSICA WAHLGREN, MAGNUS NORMAN

Jessica Wahlgren och hennes blivande make Magnus Norman befinner sig just nu på Maldiverna.
Paret har fått både hejarop och kritik för den resan, men nu visar Charlotte Perrelli sitt stöd.
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"
Slå på ljud

Jessica Wahlgren, 46, och hennes fästman Magnus Norman, 45, har varit ett par i över ett och ett halvt års tid. Det var i augusti 2020 som paret gick ut med deras relation och lyckan var total. Då hade det gått flera år sedan Jessica och Linus Wahlgren, 44, gick skilda vägar.

Magnus har varit tennisproffs och tidigare har han berättat om hur han och Jessica träffades.

– Vi träffades på Good to great, hon kom och spelade padel med sina kompisar. Vi hade lite gemensamma vänner så vi hamnade en gång vid ett lunchbord bredvid varandra och började snacka. Från det tog vi helt plötsligt en kaffe tillsammans utanför Good to great, och tyckte att det var så kul att hänga med varandra. Och sedan dess har vi hängt med varandra varje dag, sa Magnus till Aftonbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Magnus Normans överraskningsresa till Maldiverna

Sedan dess har paret hunnit med en hel del. Bland annat har de flyttat ihop och blivit sambos, men de har också hunnit förlova sig och i vår går bröllopet av stapeln.

Under hösten har man kunnat se på Jessicas sociala medier att det snart vankas bröllop och brudtärnorna är presenterade. Efter bröllopet blir det troligtvis även en bröllopsresa till något romantiskt ställe. En plats som många par väljer som bröllopsresa är Maldiverna. Men nu har Magnus överraskat sin kära Jessica med en resa dit redan nu.

”Så oerhört bortskämd av min darling. En resa till Maldiverna där han bokat och fixat ALLT. Jag behövde bara packa och sätta mig i taxin. Nyper mig i armen... Tänk att få allt man nånsin önskar sig i en och samma person… trodde inte det var möjligt. Vi kan prata om ALLT. Älskar att vi har samma humor. Pirrar fortfarande i hela kroppen när jag är med dig… Älskar dig Magnus Norman !!!”, skrev Jessica till en bild där paret var på väg till Maldiverna.

Resan kritiseras – Charlotte Perrellis stöd

Magnus och Jessica verkar ha det helt fantastiskt och har även delat med sig av härliga bilder från resmålet. I kommentarsfälten kryllar det av positiva kommentarer men det finns vissa som är aningen skeptiska:

”Ni var ju nyss iväg på en nöjesresa!! Lite skrytvarning på denna resa så det dröjer väl inte länge förrän det kommer ett nytt inlägg på ny resa. Tycker ni borde ta ert ansvar vad gäller klimatkrisen samt att det pågår en pandemi!!!!”, skriver en person.

En annan som nyligen var på plats på Maldiverna är Charlotte Perrelli, 47. Charlotte fick också en del kritik för att resa under en pandemi och nu väljer hon att stötta sin väninna Jessica.

”Visst ÄR det magiskt!!”, skriver Charlotte Perrelli.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Susannas skarpa varning till Backis – oron för vännen

LÄS OCKSÅ: Carolas hemliga kärleksresa – bilderna visar lyckan

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN