ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Wahlgren Norman sätter ner foten – säger ifrån efter kommentaren

19 jan, 2023 
Jessica Wahlgren Norman är nyligen hemkommen från en fantastisk resa med maken Magnus Norman.
Men när Jessica delade med sig av känslorna kring resan – var det en följare som uttryckte några ärliga ord.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det var i somras som Jessica Wahlgren Norman sa ja till sin stora kärlek Magnus Norman. Vigseln var under en kändistät tillställning och bröllopet var fantastiskt vackert. Jessica och Magnus träffades för mer än två år sedan i en padelhall, kärlek uppstod och ett år senare var de förlovade.

Men Jessica har varit gift en gång tidigare med ingen mindre än Pernilla Wahlgrens ena bror Linus Wahlgren. Under deras fem år långa äktenskap fick de två barn tillsammans – Linn Wahlgren och Colin Wahlgren.

Jessica Wahlgren om kritiken – efter vigseln

Efter bröllopet var det flera som undrade över om Jessica skulle behålla efternamnet Wahlgren eller om hon skulle byta ut det. I ett meddelande till Hänt berättade hon att hon skulle behålla Wahlgren men också lägga till Magnus efternamn.

Jag kommer heta Wahlgren Norman”, skrev Jessica till Hänt.

I en intervju med Expressen berättade Jessica om beslutet och om kritiken som hon har fått för att hon valde att behålla Linus efternamn.

Annons

– Det blev en jättestor fråga vad jag skulle heta i efternamn, där somliga var upprörda för att jag behöll Wahlgren och tyckte att jag var kändiskåt, säger hon och fortsätter:

– Den största anledningen är att barnen heter det, och det skulle kännas märkligt att byta till något som inte mina barn heter. Sen tog jag Norman nu också. Jag och Magnus kommer aldrig att skaffa barn, men det markerar ändå att vi skapar en ny familj och två faser i mitt liv.

Jessica Wahlgren Normans härliga resor med Magnus

På Instagram kan vi makarnas äventyr tillsammans och deras storslagna resor. I höstas befann sig Jessica och Magnus i New York för den klassiska tennistävlingen US Open. Och för Magnus som är gammalt tennisproffs kan man bara tänka sig vilken härlig upplevelse det var att befinna sig där.

I början av det nya året tog Jessica och Magnus sitt pick och pack hela vägen ned till Australien. Vi kunde se vackra bilder på alla fina solnedgångar och makarna såg ut att ha en fantastisk resa tillsammans.

Annons

När Jessica var hemkommen från resan – uttryckte hon hur härligt det var att vara hemma igen i podden Jessica & Hanna – Å andra sidan. Som hon driver tillsammans med nära vännen Hanna Hedlund, där de pratar om allt mellan himmel och jord.

Jessica Wahlgren Norman sätter ned foten – efter följarens kommentar

När podduon pratade om resan berättade Jessica då att hon hade delat ett inlägg på Instagram som handlade om att hon trivs med att vara hemma igen. Då var det en följare som uttryckte några ärliga ord om det Jessica skrev.

– Då är det någon som skriver till mig, ”Men herregud, du har nyss kommit hem när du var där var allt toppen”, säger hon i podden.

Något som fick Jessica att skriva tillbaka till följaren som även kommenterat tidigare inlägg. Eftersom det är lätt att missförstå varandra.

Annons

– Jag förstår inte, uppenbart så stör du dig på mig, men du har ingen aning om hur jag mådde varken där eller här, säger hon.

– Om man börjar en mening med ”men herregud”, jag kunde inte läsa det på något annat sätt än att det blir förminskande.

Jessica avslutar sedan med att hon kontaktade följaren och båda parter landade i att det var ett missförstånd.

När Hänt når Jessica berättar hon hur hon tacklar en sån händelse.

” Jag tacklar det ändå bra, om jag är lite känslig någon dag så kan jag ha ett behov av att berätta om jag tagit illa upp eller blivit ledsen för någon kommentar och förklara det på ett snällt sätt. Då brukar de oftast be om ursäkt och då släpper jag det. Så ingen stor grej alls faktiskt!”

FOTO: SVT

Annons