LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Linus Wahlgrens bråk med ex-frun Jessica – gästerna obekväma: ”Kastat möbler”

19 jan, 2024 
JESSICA WAHLGREN, LINUS WAHLGREN
Jessica och Linus Wahlgren var gifta i tio år och det är ingen hemlighet att det var bråk som låg bakom skilsmässan.
Nu berättar Linus om den gången då gästerna började oroa sig för Jessicas hälsa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgren om varför hon inte sminkar PernillaBrand logo
Jessica Wahlgren om varför hon inte sminkar Pernilla

Jessica Wahlgren Norman, 49, och Linus Wahlgren, 47, var gifta i tio år men år 2012 valde de att gå skilda vägar. Det är ingen hemlighet att skilsmässan berodde på att de bråkade mycket samt att ex-paret har en väldigt fin relation till varandra nu för tiden.

– Christina Schollin sa en sån fin sak till mig när vi skulle separera. ”Du kan skilja dig från Linus, men du kan inte skilja dig från oss”, berättade Jessica när hon gästade Bathina Philipsons podcast.

Jessica och Linus har barnen Linn, 18, och Colin, 14, tillsammans och de umgås fortfarande ofta till exempel vid födelsedagar och andra familjetillställningar.

Sedan dess har mycket hänt. Idag är Jessica gift med Magnus Norman, 47, och tillsammans med vännen Hanna Hedlund, 49, driver hon podden Jessica & Hanna – Å andra sidan.

Annons

Jessica Wahlgren om bråken med Linus

I det senaste avsnittet av podden konstaterar vännerna att tiden går väldigt fort. Till exempel kommer de att tänka på att deras 40-årsfest känns som igår. På den festen höll Linus ett tal till Jessica som kom att oroa gästerna.

– Två saker kommer jag ihåg från det talet. Det ena jag kommer ihåg är att vissa som var där inte förstod hans humor. De kom till mig efteråt och bara "är du okej Jessica?", jag bara "va?" och så syftade de ju på Linus tal, säger Jessica och fortsätter:

– Jag bara "vad menar du?". Han började skoja om att vi har bråkat, och vi har liksom sådär men vi har varit väldigt öppna med det. Det är liksom ingen hemlighet att det var därför vi separerade och då skojade han om det i talet och höll ett jätteroligt och bra tal. Men då var det en del som blev såhär "oj känns det okej?". För att vi sa att vi bråkade?

Linus tal skapade oro: ”Kasta möbler”

Jessica berättar vidare vad det var exakt som många av gästerna reagerade på. Linus ska ha skämtat om att det kastades möbler och barn och det var det flera gäster som inte förstod.

– Jag kommer ihåg att han sa: "Vi har bråkat, vi har smällt i dörrar, vi har skrikit på varandra, vi har kastat möbler, vi har kastat barn. Eller nej, kanske inte kastat möbler men." Det är som att "men kastat barn, det har vi gjort", skrattar Jessica.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons