LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgrens nya erkännande om skilsmässan från Linus

25 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Jessica och Linus Wahlgren
Jessica och Linus Wahlgren var gifta i tio år innan de gick skilda vägar.
Nu berättar Jessica om den stora sorgen över uppbrottet.
– Jag skulle inte skilja mig, säger hon.
Annons
Linus och Jessica WahlgrenBrand logo
Linus och Jessica Wahlgren

Det var i september 2012 som Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren lämnade in sin skilsmässoansökan. De hade då varit gifta i tio år och även fått barnen Linn och Colin ihop. Utåt sätt har det varit en väldigt lyckad skilsmässa då exen fortfarande är goda vänner, men nu berättar Jessica om den stora sorgen hon känner över att det faktiskt tog slut.

Så ser deras relation ut idag

Linus och Jessica har efter separationen åkt på flera semestrar tillsammans, och Jessica tillbringar fortfarande mycket tid med Linus familj. I podcasten Bathina – en podcast berättar hon bland annat om relationen till den tidigare makens mamma.

– Christina sa en sån fin sak till mig när vi skulle separera. ”Du kan skilja dig från Linus, men du kan inte skilja dig från oss”, berättar hon.

Hon berättar att Linus föräldrar har blivit som hennes extraföräldrar sedan hon flyttade till Stockholm, och att Linus syster, Pernilla Wahlgren även är som en syster för henne. Bathina Philipson frågar då om Linus någon gång har visat svartsjuka över att hon behållit hans familj som sin egen. Och där är hon säker med sitt svar.

Annons

– Nej det är ju ingen som har varit elak mot den andra. Vi är ju nära vänner, säger hon.

Hon fortsätter.

– Det är så många som ba ”gud är det inte konstigt att du och Pernilla hänger så mycket?”, men det hade varit konstigare om vi inte gjorde det eftersom Linus och jag också är vänner.

Och fastän Jessica rent juridiskt inte är en del av familjen Wahlgren längre, förekommer hon en hel del i deras i tv-serie Wahlgrens värld.

Den stora sorgen över att det tog slut

Men även fast deras äktenskap slutade på det bästa tänkbara sättet, erkänner hon att hon ändå känner en stor sorg över att det slutade som det gjorde.

– Sen så är det ju en stor sorg. Det kommer jag alltid tycka, att vi inte lyckades hålla ihop familjen, säger hon.

Anledningen till den stora sorgen är bland annat för att hennes föräldrar skiljde sig när hon var tio år, och att hon under uppväxten därför bestämde sig för att hon minsann skulle hålla ihop med sin kärlek.

– Både min syster och mina föräldrar är skilda och jag skulle inte skilja mig. Jag var helt säker på det. Så det är klart att det alltid kommer vara en sorg, berättar Jessica Wahlgren.

FOTO: TT

Annons