LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgren lämnar tillbaka dottern Linns julklappar: ”Mycket pengar”

08 dec, 2023 
Jessica Wahlgren
Jessica Wahlgren har varit ute i god tid med julklappar till barnen Linn och Colin.
Men nu visar det sig att hon kanske var lite väl ivrig.
– Jag glömmer att jag har beställt, säger hon i sin podcast.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

Julen är minst sagt helig i familjen Wahlgren/Ingrosso. Det hela börjar med att Pernilla Wahlgren, 55, fyller år på självaste julafton och därför inleds dagens med en födelsedagsfrukost innan firandet går över till det mer traditionella.

Förra året kunde de för första gången samlas i Pernillas nybyggda, enorma lyxvilla på Lidingö där det inte var några problem att husera ett stort julkalas. Och så blir det även i år, vilket tv-profilen avslöjade när Hänt träffade henne på discoverys pressdag.

– Nu är ju familjen större så hos oss är det liksom “alla är välkomna”. Och vi lagar massa god mat, vi myser och vi ska inte ha så mycket julklappar. Det kommer ju bli otroligt.

Därför måste Jessica Wahlgren lämna tillbaka Linns julklappar

En person som alltid firar jul med Pernilla är Jessica Wahlgren, 48. Trots att hon och Linus Wahlgren, 47, skilde sig för 12 år sedan är hon fortfarande en självklar del av familjen och ex-makarna återförenas årligen under högtiden, för deras gemensamma barn Linn Wahlgren, 18, och Colins, 13, skull.

Annons

Det här med julklappar verkar Jessica vara en riktig hejare på. Om detta pratar hon nämligen i det senaste avsnittet av podden Jessica & Hanna – Å andra sidan, som hon alltså driver med vännen Hanna Hedlund, 48.

– Det farliga är att jag börjar ju alltid så tidigt med att beställa hem. Så fort jag får någon idé eller någon önskelista från barnen så beställer jag hem det för att inte glömma bort det. Men sen glömmer jag ju att jag har beställt, säger hon.

Av denna anledning tänker Jessica nu att hon måste lämna tillbaka ett par julklappar så att det inte går till överdrift eller blir orättvist.

– Just nu känner jag att ”nej, men vänta lite nu. Linn har ju redan fått det här och det här och det här. Nej men det är ju jättemycket pengar, jag måste skicka tillbaka någonting”.

Jessica Wahlgrens svar på kritiken mot julen med ex-maken Linus

Tidigare har Jessica Wahlgren fått kritik för att hon umgås med sin ex-make på julafton. Förra året valde hon att bemöta detta i sin podd.

– Det är så många som har sagt att ”men gud, du måste ha din egna plattform, du måste gå vidare”. Och ja bara ”men jag kan gå vidare även om jag firar jul med mina barns pappa och hans familj”, sa hon då.

Jessica förklarade även att hon och Linus Wahlgren faktiskt har tillbringat högtiden ihop varje år sedan de gick skilda vägar och förstår inte varför folk tycker att det är konstigt.

FOTO: SVT play, Instagram

Annons