LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica och Linus Wahlgrens lyxiga födelsedagsfest för 18-åriga dottern

04 jun, 2023 
LINN WAHLGREN, LINUS WAHLGREN
Jessica Wahlgren Norman och Linus Wahlgren har barnen Linn och Colin tillsammans.
Nu har Linn hunnit fylla hela 18 år och självklart blev det en fest som hette duga – här är bilderna från firandet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linus Wahlgren om framtiden med Hybris: ”Jag gör...”Brand logo
Linus Wahlgren om framtiden med Hybris: ”Jag gör...”

Året var 2001 när Jessica Wahlgren Norman, 48, och Linus Wahlgren, 46, träffades för första gången, på en fest. Det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet men med tiden uppstod en romans och 2007 blev Linus och Jessica äkta makar. Under sitt äktenskap fick de barnen Linn, 18, och Colin, 13.

Men kärleken höll inte för evigt mellan paret och år 2012 valde de att gå skilda vägar. Sedan dess har det hänt ett och annat.

Idag är Jessica gift med det tidigare tennisproffset Magnus Norman, 47, och de har blivit sambos. I sommar firar de sin första bröllopsdag tillsammans och de planerar att bege sig ner till Italien eftersom det var där de var på smekmånad.

Annons

Följarnas frågor om Linn Wahlgren

Efter bröllopet ville ju Jessica självklart dela med sig av alla härliga bilder och filmer från vigseln. Några av gästerna som fångades på bild flera gånger om var vännerna Pernilla Wahlgren, 54, Sofia Wistam, 56, Charlotte Perrelli, 47, och Hanna Hedlund, 47. Även sonen Colin syntes till på bilderna medans Linn lös med sin frånvaro.

Det fick följarna att börja undra; var är Linn egentligen? Men det visade sig att allt var lugnt, Jessica förklarade då för Hänt att hon var där men att hon inte kom med på bilder helt enkelt.

Linn är väldigt aktiv på sina egna sociala medier och nu har hon blivit stor! Hon har nämligen hunnit fylla hela 18 år. Självklart var det något som skulle firas med buller och bång och Linus och Jessica slog på stora trumman.

Bilderna från Linn Wahlgrens födelsedagsfirande

Av bilder att döma ser det ut som att firandet gick av stapeln hemma hos Christina Schollin och Hans Wahlgren ute på Norra Lagnö, där de bland annat har en pool och en stor härlig tomt.

Annons

Nu har Linus, Jessica och Pernilla Wahlgren delat med sig av massa härliga bilder från firandet:

Annons
Annons
Nästa år blir det inte lika storslaget, skriver Linus skämtsamt.
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons