Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Simpsons babylycka – mamma för tredje gången

21 mar, 2019 
Jessica simpson fått en dotter
Jessica Simpson har blivit mamma för tredje gången! På Instagram delar hon med sig av den glada nyheten.
Annons

I september förra året avslöjade Jessica Simpson, 38, att hon väntade barn med maken Eric Johnson. I en bild på Instagram föreställande dottern Maxwell, 6, och sonen Ace, 5, hållandes i massor av rosa ballonger för att avslöja den glada nyheten för sina fans.

De rosa ballongerna var i bild för att på det klassiska sättet förtydliga att det faktiskt rörde sig om en lillasyster. Jessica Simpson lade också upp en tredje bild där hon kramade sin växande mage.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Den här lilla flickan kommer att göra oss till en familj om fem. Vi kunde inte vara gladare över att avslöja den här gåvan av liv”, skrev hon då i bildtexten.

Nu har den lilla kommit till världen! Jessica Simpson har delat även den glada nyheten på Instagram.

Redan innan den lilla tjejen kom till världen hade hon fått ett namn, i alla fall enligt den amerikanska sajten Us Weekly. På Instagram kallade Jessica Simpson sin kommande dotter för Birdie i flera olika stories, och anledningen till det ska vara att det kommer att bli hennes namn. Baby showern som hölls innan bebisens ankomst kallades för ”Birdies nest”.

FOTO: TT, Instagram

Annons