Artikeln innehåller reklamlänkar

Gravida Jessica Simpsons unika namnval till dottern

Jessica Simpsons unika namnval till kommande dottern

Jessica Simpson väntar sitt tredje barn. Hon har tidigare avslöjat att det blir en liten dotter och nu avslöjar Us Weekly vad dottern kommer att heta.

I september förra året avslöjade Jessica Simpson, 38, att hon väntar barn med maken Eric Johnson. I en bild på Instagram föreställande dottern Maxwell, 6, och sonen Ace, 5, hållandes i massor av rosa ballonger för att avslöja den glada nyheten för sina fans. De rosa ballongerna var i bild för att på det klassiska sättet förtydliga att det faktiskt rörde sig om en lillasyster. Jessica Simpson lade också upp en tredje bild där hon kramade sin växande mage.

”Den här lilla flickan kommer att göra oss till en familj om fem. Vi kunde inte vara gladare över att avslöja den här gåvan av liv”, skrev hon då i bildtexten.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Trots att den lilla tjejen inte kommit till världen än har hon fått ett namn, i alla fall enligt den amerikanska sajten Us Weekly. På Instagram har Jessica Simpson kallat sin kommande dotter för Birdie i flera olika stories, och anledningen till det ska vara att det kommer att bli hennes namn. I helgen hölls en babyshower för Jessica Simpson, och hon kallar då hela evenemanget för “Birdies nest”.

Den stora bebislängtan

Tidigare 2018, innan hon avslöjade att hon väntar barn berättade Jessica Simpson att hon drabbats av bebis-feber. Att hon önskade ett till barn nu när Maxwell och Ace blivit så stora.

– Min dotter fyller sex, den 1 maj är hennes födelsedag, och min son blir fem den 30 juni och jag bara: ”Vänta, de är inte längre bebisar, de är stora barn!”, berättade hon för sajten ET och fortsatte:

– Min dotter tror redan att hon är tonåring, som tur är vill min son fortfarande vara bebis.

Och tur var väl då att det blev en bebislycka månader senare!

LÄS MER: Vännens oro för gravida Jessica Simpsons liv

LÄS MER: Efter gravidkampen: Jessica Simpson blir mamma igen

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!