Artikeln innehåller reklamlänkar

Vännens oro för gravida Jessica Simpsons liv

Jessica Simpson gravid

Jessica Simpson väntar sitt tredje barn. Men allt är inte frid och fröjd under graviditeten, i alla fall inte om vi lyssnar på hennes vän som oroar sig för att Jessica kan riskera att gå in i väggen.

Gravida Jessica Simpson, 38, gör inga anspråk på att varva ner och fokusera på att vara just gravid – tvärt om, hon kör på mer än vanligt. Enligt den amerikanska sajten Radar online har en vän till stjärnan nu uttryckt sin oro för hennes hälsa.

– Hon insisterar på att allt är under kontroll och att hon vet hur man hanterar en graviditet bättre än många andra, men det finns inte en chans att hon borde flyga en himla massa plan och bära höga klackar i slutskedet av sin graviditet, säger vännen till sajten.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Men det är inte bara det faktum att Jessica Simpson jobbar alldeles för mycket och för hårt som skrämmer vännen. Hennes kost är varken bra för henne själv eller för barnet som ligger i magen.

– Jessicas diet har varit hemsk under hela graviditeten, förklarar vännen och fortsätter:

– Hon skulle verkligen kunna dra nytt av att varva ner och ändra alla hennes pågående rutiner.  Om hon fortsätter så här kommer hon med största sannolikhet att gå in i väggen, eller åtminstone ha extremt stressiga månader.

Det är nu det tredje barnet som Jessica Simpson väntar tillsammans med maken och NFL-spelaren Eric Johnson. Det var i september tidigare i år som hon först gick ut med att hon väntade ännu ett barn. I samma veva avslöjade hon också barnets kön. I magen ligger en liten flicka.

”Den här lilla flickan kommer att göra oss till en familj om fem. Vi kunde inte vara gladare över att avslöja den här gåvan av liv”, skrev hon på Instagram då till en bild som föreställde sonen Ace, 5, och dottern Maxwell, 6, som höll i massor av rosa ballonger.

LÄS OCKSÅ: Efter gravidkampen: Jessica Simpson blir mamma igen

LÄS OCKSÅ: Heta ryktena efter strandbilderna: Jessica Simpson gravid igen

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!