Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter gravidkampen: Jessica Simpson blir mamma igen

Jessica Simpson avslöjade igår att hon och maken Eric Johnson väntar sitt tredje barn, en dotter.

Jessica Simpson och maken Eric Johnson väntar sitt tredje barn, det avslöjade sångerskan själv på sin Instagram!

Med en bild på dottern Maxwell, 6, och sonen Ace, 5, hållandes två balonger avslöjade Jessica Simpson, 38, igår att något var på gång.

”Överraskning!”, skrev hon på Instagram för att i nästa bild berätta vad det var.

”Den här lilla flickan kommer att göra oss till en familj om fem. Vi kunde inte vara gladare över att avslöja den här gåvan av liv.”

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

I bilden syns Maxwell och Ace med en massa rosa ballonger för att förtydliga att det faktiskt rör sig om en lillasyster. Jessica Simpson lade även upp en tredje bild där hon kramar sin växande mage.

”Min älskling”, skrev hon.

Tidigare i år avslöjade Jessica Simpson att hon drabbats av bebis-feber, och önskade ett till barn nu när Maxwell och Ace blivit så stora.

– Min dotter fyller sex, den 1 maj är hennes födelsedag, och min son blir fem den 30 juni och jag bara: ”Vänta, de är inte längre bebisar, de är stora barn!”, berättade hon för sajten ET och fortsatte:

– Min dotter tror redan att hon är tonåring, som tur är vill min son fortfarande vara bebis.

När ET frågade om de försöker bli gravida igen, svarade hon skämtsamt.

– Vi övar alltid, men det vore verkligen ett mirakel.

Det låter onekligen som att de haft svårt att bli gravida…

Jessica och tidigare amerikanska fotbollsproffset, maken Eric Johnson, 39, förlovade sig 2010 efter bara ett halvårs dejtande. Fyra år senare gifte de sig. Det blev Jessicas andra äktenskap efter pojkbandssångaren Nick Lachey, 44, som hon var gift med i fyra år i början av 2000-talet. Jessica Simpson och Nick Lachey visade upp sitt liv i realityserien Newlyweds som sändes mellan åren 2003 och 2005. Några av Jessica Simpsons citat från tv-serien är fortfarande episka!

LÄS OCKSÅ: Chrissy Teigen ryter ifrån efter gravid-frågan under Emmy-galan

LÄS OCKSÅ: Teen Mom-Catelynn gravid – med sin styvbror Tyler

FOTO: Stella, Instagram

SENASTE NYTT!