Robinson-Jessicas avslöjande om vad deltagarna tjänar i programmet

jessica

Robinson 2022 är slut för denna gång och deltagaren Jessica tog sig hela vägen till finalen men föll på mållinjen.
Nu avslöjar hon hur mycket deltagarna tjänade på sin medverkan i programmet.
0:43

Efter reklamen: Robinson-Filip om boendesituationen: ”Hemlös”

(0:43)

Robinson 2022 har nått sitt slut och fått sin vinnare – Filip Johansson som stod längst på plankan vilket avgjorde hela säsongen.

Finaltävlingen var något som minst sagt gjorde tittarna riktigt upprörda. Förra året var det en lång hinderbana som finalisterna skulle ta sig igenom. Men i år var finalen istället uppdelad i två mindre tävlingar. Att det avgjordes på klassiska plankan tycks inte gått hem hos tittarna.

Riktigt tråkig final och riktigt dåligt av produktionen! Hur kan det avgöras i plankan? Besviken…”, skrev en tittare på sociala medier.

ASSÅ HUUUUUUR KAN DET AVGÖRAS I PLANKAN???????? URSÄKTA”, skrev en annan.

Hade ni inte råd med en hinderbana?”, skrev en tredje.

Så ska Robinson-Filip spendera vinstpengarna

Se klippet här!

Eldtävlingen fick tittarna att reagera starkt

Men den sista grenen tycks inte vara det enda tittarna störde sig på. I tävlingen innan som skulle avgöra vilka två som skulle göra upp om vinsten skulle deltagarna tända en eld och få ett snöre att brista.

Även detta fick tittarna att se rött – många hävdade att det pågick fusk under tävlingens gång.

Jessica Jonasson var den som lyckades bränna av repet snabbast och det blev en spännande kamp mellan Filip och Henrik Appelberg där Filip gick vinnande ur striden. Något tittarna var fundersamma över.

Hur gick eldtävlingen till egentligen. Fick man hjälpa till att ha av snöret med hjälp av pinnarna? Som några gjorde. Borde blivit diskade!!”, skrev en person på Robinsons Instagram.

Både Jessica och Filip fuskade vid eldningen och petade på snöret. Att vinna på fusk gör inte en till en värdig vinnare i mina ögon...”, skrev en annan.

39-åriga Alexis har en make – och en flickvän: ”Så mycket lättare”

Så mycket tjänar deltagarna på Robinson – Jessica avslöjar

När Hänt frågade Jessica om programledaren Anders Öfvergård, 54, som nu gjort sin sista säsong av programmet berättade hon att han inte nådde upp till hennes förväntningar.

– Nej, faktiskt inte. Jag hade nog förväntat mig Anders att vara mer sympatisk faktiskt men det var han inte. Han kändes väldigt lättretlig liksom. Jag vet inte, det kändes inte som att han tyckte om sitt jobb, om vi säger så, säger Jessica till Hänt.

Nu avslöjar hon ytterligare en detalj det spekulerats kring en del under säsongen – nämligen hur mycket pengar deltagarna tjänar på att vara med i programmet.

– Ja vi fick lön, men ingen stor lön. För hela insatsen blev det kanske 6-10 000 kronor, beroende på hur bra man var på att förhandla, säger Jessica på sin Instagram story.

jessica

Jessica kom på en andra plats i Robinson.

FOTO: Instagram

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!