Jessica Anderssons kamp för att bli gravid: "Jättemirakel"

Jessica Anderssons kamp för att bli gravid: "Jättemirakel"

Jessica Andersson, 43, längtar efter att bli mamma igen. Nu berättar hon om sin och pojkvännen Johan Malms kamp: "Skulle jag ha turen att bli gravid skulle jag se det som ett jättemirakel".

Jessica Andersson, 43 , är mitt upp i en hektisk tid då repetitionerna av sommarturnén Diggiloo tar upp stor del av hennes tid fram tills premiären i juli.

Samtidigt blomstrar hennes kärleksliv med nya pojkvännen Johan Malm, 33. Förutom att de just nu letar ett gemensamt hus i området kring Göteborg och Trollhättan har de även en önskan om att kunna utöka familjen. Sedan innan har Jessica sonen Liam, 14, som hon nu hoppas kunna ge ett litet syskon.

– Man kan aldrig ta för givet att bli mamma. Jag har haft turen att bli mamma en gång. Jag kan bara hoppas på den turen igen, säger hon till Expressen.

Samtidigt sätter umgänget med Johan käppar i hjulen, han är en framgångsrik krögare i Göteborg – och Jessica är uppbunden på sommarturnén. Men hon hoppas på att krögaren kan följa med på delar av Diggiloo.

– Johan har själv hundra järn i elden och jag vet inte hur hans schema i sommar ser ut – men han är välkommen när som helst, säger Jessica Andersson.

Jessica är ödmjukt inställd till om de kommer få ett gemensamt kärleksbarn.

– Skulle jag ha turen att bli gravid skulle jag se det som ett jättemirakel och jag skulle bli jätteglad. Det är välkommet! Händer det så händer det…, säger hon till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Joel, 28, är Anitha Schulmans nya kärlek: ”Vi är jättekära”

LÄS OCKSÅ: Malin Gramer hyllas – för sina förbjudna känslor

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN