Jessica Anderssons besvikelse på uteblivna frieriet – pikat honom flera gånger

Jessica Andersson är snart aktuell i Melodifestivalen. Nu berättar artisten om relationen till pojkvännen, och poängterar att hon är besviken på att han ännu inte har friat.

Förra sommaren blev Jessica Andersson, 43, och Johan Malm, 33, ett par. Pojkvännen driver anrika restaurang Gabriel i Feskekörka, Göteborg och är dessutom världsmästare i ostronöppning.

Livet verkar i det stora hela vara en dans på rosor för Jessica som förutom att hon är lycklig sambo med Johan, också kommer att vara med i Melodifestivalen för sjunde gången med låten ”Party Voice” 2018. Låten beskriver hon som en rivig modern popschlager.

– Jag har gjort ballader de två senaste gångerna och tycker därför det känns jättekul med en upptempolåt. För mig handlar den dessutom om att utnyttja sin fulla potential som människa, som kvinna, som mamma och att göra sin röst hörd, berättar Jessica för Hänt.

Johan Malm har lärt Jessica hur ett ostron ska öppnas.

Men trots att hon både är lycklig kär och har Melodifestivalen 2018 att se fram emot, är det något som gnager i sångerskans hjärta. Hon är inte helt nöjd med att pojkvännen ännu inte har friat.

LÄS OCKSÅ: Därför vägrar Jessica Andersson se sitt eget program: ”Får bita ihop”

– Jag har jättemycket planer på att förlova mig. Jag bara hoppas att han ska ställa frågan. Han läser det ju i var och varannan tidning också så nånstans borde ju myntet falla ner, men än har det inte hänt, berättar hon.

Jessica säger att allt är väldigt bra mellan dem, men förklarar samtidigt:

– Jag har redan bett honom genom tidningar, men det hjälper inte. Han är trög.

Jessica har i över ett års tid gång på gång också lagt ut fina kärleksförklaringar till Johan på Instagram, samt publicerat bilder av dem tillsammans.

Hon verkar minst sagt irriterad på att fortfarande inte ha fått frågan, men om pojkvännen inte ber om hennes hand före nyår, har Jessica en nödlösning på den frustrerande situationen hon befinner sig i.

– Jag får väl vänta tills det är skottår nästa år annars, så får väl jag fria.

LÄS OCKSÅ: Jessica Anderssons bröllopsbesked – då gifter hon sig med tio år yngre pojkvännen

Foto: Instagram, IBL