Jessica Anderssons bröllopsbesked – då gifter hon sig med tio år yngre pojkvännen

Jessica Andersson och pojkvännen Johan Malm planerar bröllop. Nu avslöjar sångerskan allt om kärleksplanerna. – Jag vet att jag vill dela resten av mitt liv med Johan, säger hon till Hänt.

Jessica Andersson, 43, är kärare än någonsin i pojkvännen Johan Malm, 33. Paret, som blev tillsammans för drygt ett år sedan, bor redan ihop i ett hus i Trollhättan tillsammans med sångerskans son Liam, 14, från ett tidigare förhållande.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Och nu planerar de att ta sin kärlek ett steg längre. För Hänt avslöjar Jessica Andersson nu att paret kommer att förlova sig inom ett år – och sedan gifta sig.

– Jag har hintat om och pratat om att jag vill gifta mig och det tror jag att han vill också, men han måste fria först. Och om det tar för lång tid så kommer jag att fria. Vi har varit ihop i ett år nu, så jag kanske får ge honom ett år till men sen får det hända någonting, då friar jag, säger Jessica Andersson till Hänt och skrattar.

Sångerskan, som har varit gift en gång tidigare, har ingen speciell plan för hur bröllopet ska se ut, men hon vet att hon vill att det ska bli av.

– Det finns ju aldrig några garantier, men jag vet att jag vill dela resten av mitt liv med Johan. Den känslan är oslagbar att vila i. Med honom kan jag gifta mig hur som helst. Jag vill liksom bara befästa vår kärlek för varandra och fira den, säger hon och fortsätter:

– Det spelar ingen roll om det sker i ett rådhus i Trollhättan eller på en strand på Seychellerna eller någon annanstans. Jag vill bara ha en riktigt stor fest, där vi ska dricka champagne och äta ostron.

Jessica Andersson och Johan Malm träffades för första gången i februari 2015. Då var sångerskan redan i en annan relation sedan fem år tillbaka med dåvarande pojkvännen Niklas Fermfelt, 33, men märkte direkt att det var någonting med Johan som hon inte kunde släppa.

– Jag kan inte säga att det var kärlek direkt, men det var någonting med Johan som jag tyckte väldigt mycket om och som jag inte kunde sätta fingret på. Men jag blev väldigt påverkad av honom och hade lite svårt att släppa tankarna på honom. När vi träffades igen ett år senare hade min andra relation tagit slut och då var det verkligen kärlek vid första ögonkastet. Då sa vi verkligen “kom igen, vi kör, det blir kul”, säger Jessica Andersson.

Jessica Andersson och pojkvännen Johan Malm.

Jessica Andersson med sonen Liam och Johan Malm under Melodifestivalen 2018.

Jessica slog igenom i duon Fame under början av 2000-talet med Magnus Bäcklund.

Hon har varit en återkommande artist under Diggilloo-turnén under årens lopp.

Jessica Andersson har tävlat i Melodifestivalen sju gånger.

Första gången hon tävlade i Mellon med Fame vann de med låten Give me your love. De kom sedan femma i Eurovision song contest.

Förutom att paret planerar frieri och bröllop, så vill de också köpa ett nytt hus tillsammans i närheten av Göteborg. Än har de inte hittat det perfekta, men jakten fortsätter. Tills dess har de det härligt tillsammans i huset i Trollhättan.

– Jag och Johan lever ett gott liv ihop. På söndagar och måndagar har vi dejtdagar, där vi unnar oss att gå ut och käka, dricka ett glas bubbel och bara vara hemma och vila. Jag är i ett sånt “happy place” i mitt liv just nu, säger Jessica Andersson till Hänt.

Jessica Andersson är aktuell som programledare för “Ensam mamma söker”, som sänds torsdagar 21.00 i TV3 och Viafree. 

LÄS MER: Jessica Anderssons kamp för att bli gravid: “Jättemirakel”

LÄS MER: Jessica Anderssons nya kärlek – stjärnkocken: ”Jättelycklig”

Foto: IBL