Jessica Andersson om sin nya pojkvän: "Han är fantastisk"

Artisten Jessica Andersson har hittat kärleken på nytt och den här gången i Johan Malm som är världsmästare i ostronöppning.

Jessica Andersson, 43, är störtkär. Kärleken Johan Malm, 32, finns i Göteborg är kock och krögare i stadens mat-tempel Feskekörka där han idag driver anrika restaurang Gabriel. Johan är även världsmästare i ostronöppning. Jessica som bor i Trollhättan, ska själv framöver också arbeta i Göteborg. Hon ska nämligen vara med i arenaföreställningen ”Rock of 80’s” som nu omvandlas till krogshow på restaurang Trädgår’n med start i februari, något som GP var först att rapportera om.

– Ja, Johan jobbar också extremt mycket och är passionerad och driven i sitt jobb. Så det känns jättehärligt och ganska lägligt att det blir så här, så vi får lite mer tid att ses säger Jessica när Aftonbladet når henne över telefon.

– Han är en fantastisk människa. En av de finaste människor jag har träffat i hela mitt liv.

För Jessica har det blivit en hel del ostron på senaste tiden.

– Jag har fått lära mig att gilla ostron. Jag har ätit ganska mycket ostron senaste tiden och de har en speciell smak. Kanske inte det godaste jag ätit, säger hon till GP.

Hon berättar att paret har känt varandra i några år.

– Vi tog upp kontakten igen för några månader sedan och har börjat träffas igen. Det känns väldigt bra, säger hon.

Det var i somras som sångerskan bröt upp med exet Niklas Fermfelt, 33, efter sex års förhållande. I podcasten ”Livshjulet” avslöjade hon nyheten och att hon inte mådde dåligt.

– Jag mår jättebra nu, det gör jag verkligen, berättade hon då.

jessica-andersson-Niklas-Fermfelt

Jessica Andersson med exet Niklas Fermfelt.

LÄS OCKSÅ: Jessica Andersson: ”Jag vill varken ha ny man eller fler barn”

Foto: IBL, Stella