Jessica Andersson: "Jag vill varken ha ny man eller fler barn"

Jessica Andersson och Niklas Fermfelt gick tidigare i år isär och sångerskan har inga planer på att söka efter någon ny att dela vardagen med.

I början av sommaren berättade Jessica Andersson, 42, i podcasten “Livshjulet” att förhållandet med 10 år yngre pojkvännen Niklas Fermfelt, 33, var över, något som Hänt uppmärksammade.

– Jag mår jättebra nu, det gör jag verkligen. Det är inga hard feelings eller så där, allting är bra, förklarade sångerskan.

De två träffades första gången på en ”blind date” för sju år sedan, men det var inte kärlek vid första ögonkastet utan det dröjde ett år innan de inledde en relation. I slutet av 2012 började de leta hus.

Jessica Andersson älskar att stå på scenen.

Planerna på att flytta ihop växte sig starkare, men de blev aldrig sambo. Jessica bodde kvar i Trollhättan med sin son Liam, 13, medan Niklas behöll boendet i Göteborg.

– Bara det finns en förståelse mellan varandra. Då kan man få det mesta att funka. Vi tar det som det kommer helt enkelt, sa Jessica i början av året till Hänt.

Jessika Andersson och Niklas Fermfelt har gjort slut.

När vi pratar med henne nu igen inför hennes medverkan i julshowen “Christmas Night” hon ska göra med Magnus Carlsson, 42, och vilken har premiär i Sundsvall den 24 november förklarar Jessica:

– Det var absolut ingen ovänskap som gjorde att jag och Niklas separerade, men inget jag vill gå in närmre på. Jag har inga tankar på att försöka hitta en ny man nu. Innan julshowen kommer jag turnera hela hösten med “Rock of Ages”. Det blir fullt fokus på jobb.

Jessica Andersson ska uppträda med Magnus Carlsson.

Då frågan om hon skulle vilja ha fler barn kommer upp svarar Jessica:

– Jag känner mig ganska färdig med det och längtar inte efter någon bebis. Min son fyller 14 år. Tonårstiden är en ny rolig fas i hans uppväxt. Han har fina personlighetsdrag och är väldigt empatisk även om han kan vara lite trulig ibland. Det ska ju tonåringar vara.

Foto: IBL, Krall Entertainment och Sangré Event