Jessica Andersson och Niklas har gjort slut

Jessica Anderson är singel och trivs med det. Efter sju år tillsammans går hon och Niklas Fermfelt skilda vägar.

Jessica Andersson, 42, är singel igen. I podcasten “Livshjulet” avslöjar hon att den sex år långa relationen med Niklas Fermfelt, 32, är över. Men hon verkar trots det som hänt inte vara alltför deppad.

– Jag mår jättebra nu, det gör jag verkligen, berättar hon.

Jessica och Niklas träffades på en blind date för sju år sedan. Men då klickade de inte, men de fortsatte att umgås som vänner. Ett år senare övergick vänskapen till kärlek och i slutet av 2012 berättade hon att de letade hus. Två år senare var de dock fortfarande särbos. Jessica bodde kvar i Trollhättan medan Niklas huserade i Göteborg.

– Jag tror att det bara handlar om att det finns en förståelse mellan varandra. Då kan man få det mesta att funka. Vi tar det som det kommer helt enkelt, berättade Jessica tidigare i år till Hänt.

Det som kom blev dessvärre ett uppbrott, men Jessica Andersson som är oerhört mån om sitt privatliv vägrar berätta varför de har valt att gå skilda vägar.

– Jag känner idag att jag mår väldigt bra i alla fall, och vill inte prata så mycket mer om det, säger hon i “Livshjulet“.

Jesssica Andersson och Niklas Fermfelt går skilda vägar.

Jesssica Andersson och Niklas Fermfelt går skilda vägar.

Jessica Andersson och Niklas Fermfeldt har under sina år tillsammans flera gånger fått frågan om de vill skaffa barn, och medan Jessica har erkänt att Niklas tidigare varit sugen så har hon själv velat.

– Jag pendlar väldigt mycket mellan att vilja och att inte vilja. Det har ju med ålder att göra, snart är det ju för sent för mig. Men just nu känner jag att jag inte vill skaffa fler barn, berättade hon i april för Hänt.

Nu kommer Jessica antagligen ägna sig åt sitt livs kärlek, sonen Liam, 13, istället, och artisten har tidigare berättat att hon har en tendens att överösa sonen med kärleksförklaringar.

– Det gör jag, han är så trött på mig ibland, berättade hon med ett skratt och tillade:

– Men jag säger till honom att ‘Jag älskar dig och kommer aldrig sluta säga att jag älskar dig, du får stå ut med det!’

Bild: IBL