Jessica Andersson och Niklas är fortfarande särbos: "Det kommer i andra hand"

Trots att de har varit ett par i många år bor inte Jessica Andersson och Niklas Fermfeldt ihop. "Vi får se vad som händer."

Sångerskan Jessica Andersson, 41, kammade hem en finalplats i Melodifestivalens första deltävling i Göteborg med Låten Can´t hurt me now. Första gången hon hörde låten började hon att gråta, då den fick henne att relatera till en av sina bästa vänner som gick bort i cancer i somras.

– Det är fortfarande ett öppet sår. Hon lärde mig genom att hon försvann så orättvist att ta tillvara på här och nu. När jag fick den här låten kände jag bara att jag ska göra detta. Jag tänkte på Ida och det kändes bara väldigt rätt, säger Jessica till Expressen.

Jessica och Niklas har varit ihop i fem år och är fortfarande särbos. Foto: IBL

Jessica och Niklas har varit ihop i fem år och är fortfarande särbos. Foto: IBL

Under segerkvällen var flera av hennes andra vänner på plats för att stötta. Givetvis fanns även pojkvännen sedan fem år Niklas Fermfeldt, 31, vid sin älskades sida. Sonen Liam var hos sin pappa just den helgen men satt bänkad framför tv:n hemma i soffan.

– Niklas är fantastisk och det känns jättebra allting. Han är en jättesupport för mig så det känns bra. Jag började ju vår relation med en Melodifestival så han har varit med om det här en gång tidigare.

Paret är fortfarande särbos då Niklas jobbar i Göteborg och Jessica bor kvar i Trollhättan där Liam går i skolan. För två år sedan köpte hon ett hus men är inte främmande för att flytta till Göteborg när tiden är rätt.

– Det viktigaste för mig är att Liam har det bra och att han får gå klart skolan med sina kompisar och så. Sen får Niklas och jag komma i andra hand. Det funkar väldigt bra att ha det som vi har det just nu så får vi se vad som händer i framtiden. Vi kanske är tillsammans i sju år innan vi flyttar ihop, vem vet.

Av Linda Johansson

Andra gillar också:

15 saker bara du som är lantis känner igen

17 gånger vi insåg att Charlie Hunnam skulle vara en bättre Mr Grey

17 saker som du bara fattar om du är en kort tjej

SENASTE NYTT!