Jessica Almenäs lämnar landet med bebisen – utan Patrik

Jessica Almenäs blev mamma till sonen Sam i slutet av juli, men satsar redan på att snart vara tillbaka på jobbet. I oktober tar hon också med bebisen på jobbresa utomlands – medan pappa Patrik Fahlgren får stanna kvar i Sverige.

I juli blev programledaren Jessica Almenäs, 41, mamma för tredje gången. Tillsammans med kärleken, handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 32, fick hon en liten son som har fått namnet Sam. 

Men det blir ingen mammaledighet för tv-profilen nu direkt. Redan i oktober kommer Jessica Almenäs att börja jobba igen i sin roll som programledare på Kanal 5.

– Jag är supersugen och taggad. Jag har inte jobbat ihjäl mig under min graviditet, utan jag har varit ganska trött, så nu är jag sugen på att börja igen. Det känns jätteskönt att komma igång, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Det första jag har inplanerat är att spela in en andra säsong av “Superstars” i oktober. Det kan låta snabbt att börja jobba då, men jag tycker att det känns som att det är länge kvar. Jag har längtat efter att komma tillbaka.

Läs också: Babylycka: Jessica Almenäs har fått sitt tredje barn

“Superstars” spelas dock inte in i Sverige, utan i det grekiska turistparadiset Kreta. Det innebär att Jessica Almenäs kommer att behöva resa utomlands tillsammans med sin lille son bara några månader efter förlossningen. Däremot kommer inte Patrik Fahlgren att följa med.

– Sam ska med, men Patrik får stanna hemma. Han måste spela handbollsmatcher och sånt, han kan inte bara dra och följa med. Så det blir jag och Sam som åker till Kreta ihop, säger Jessica Almenäs.

LÄS OCKSÅ: Läckbergs ilska mot mammor – försvarar Jessica Almenäs

Samtidigt menar Jessica Almenäs att hennes intensiva tv-jobb också gör att hon sedan kan vara hemma mer med Sam.

– Det som är bra med mitt jobb är att man kan vara lite ledig hela tiden. När man jobbar är det väldigt intensivt, men efter det kan det vara tre veckor där jag inte gör någonting alls. Då kan jag vara ledig med bebisen några veckor, säger hon.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!